Dirigent

Paul Snoek is als kerkmusicus verbonden aan de Soester Willibrordparochie waar hij dirigent is van Parochieel Zangkoor Canto Nuovo, Gemengd koor Pastorale en van kinderkoren op projectbasis. In Eemnes is Paul dirigent van Vocaal Ensemble Puur, Gemengd Koor Opus55 en Theaterkoor Expreszo. Verder is hij ook verbonden aan het koor van het Johannes-Hospitium in Vleuten en aan diverse projectkoren, waaronder de koren die de Gooische Evensong verzorgen. In het menu, onder Koren, lees je er meer over. Hieronder een indruk d.m.v. een registratie van een optreden van Vocaal Ensemble Puur tijdens de TV viering van 16 augustus 2015: http://eucharistieviering.rkk.nl/seizoenen/2015/afleveringen/16-08-2015

P1000655

Paul Snoek in actie met een Projectkoor in Peterborough Cathedral UK

Projectkoren:
Ook als dirigent van projectkoren is Paul graag en veelvuldig actief, o.a. met de koren die onder zijn leiding zingen in Europese Kathedralen en op andere bijzondere locaties. Uiteenlopende muzikale stijlen en diverse vormen van koorzang passeren zo de revue onder zijn bezielende en innemende leiding, voorzien van een prettige dosis humor en aanstekelijke ambities!

 

Interim dirigent en koorcoach:
Paul Snoek is graag te gast als interimdirigent voor een tijdelijke vervanging of in de rol van koorcoach, waarin hij o.a. de interactie tussen koor en dirigent onder de loep neemt en verder doet ontwikkelen. Meer informatie? Neem contact op met het Muziekcentrum!

Over Paul Snoek als dirigent:                                                                                               _DSF0806Paul Snoek weet met veel zeggingskracht, humor en een aanstekelijke zucht naar kwaliteit een koor tot boven zichzelf uit te doen stijgen. Zijn gevoel voor dynamiek, harmonie en tekstbeleving maken van noten en woorden écht muziek. Langs de weg van de goede sfeer, het vermogen tot kennisoverdracht en een brede ervaring brengt hij een koor als een logisch gevolg op hoger niveau. Daaraan toegevoegd zijn gave om met mensen van allerlei slag om te kunnen gaan, brengt hij mensen tot het échte zingen; van hart tot hart!