65 gedachten over “Gastenboek

 1. Het weekend goed afgesloten met zondagavond naar de dames van Uniek te gaan luisteren. Marga vertelde weer boeiend, de dames zongen geweldig en in combinatie met de fantastisch mooie liedjes was het een waar genoegen. Dames van Uniek, Marga en Paul hartelijk bedankt voor deze fijne avond.
  Met vriendelijke groeten,
  Mieke

 2. “Puur”, hartelijk dank voor jullie mooie Allerzielen concert. Jullie hebben mij echt kippenvelmomenten bezorgd met de prachtige melodieën, de gevoelige hard/zacht momenten en teksten om stil van te worden. Kortom een zeer geslaagd Allerzielen concert. Dank!

  • Ik ben zeer onder de indruk gekomen en geroerd
   geraakt door het herdenkingsconcert afgelopen zondag
   in de Petrus& Pauluskerk te Soest. Alle liederen werden puur uitgevoerd zodat ik het gevoel kreeg, dat mijn geliefde echtgenote(overleden op 03-11-2011) heel
   dichtbij me was. Ik ben zelfs na afloop van het concert naar de begraafplaats gegaan om haar te bedanken.

 3. Geweldige ochtend gehad, wat een eer om met John Rutter te mogen zingen.
  Wat een persoonlijkheid.
  Heerlijk om met zoveel mensen die geweldige muziek te zingen!
  Het was het ritje uit Drachten meer dan waard.
  Hopelijk volgend jaar een herhaling?!

 4. Een geweldige middag gehad in Soest.
  Genoten van de schitterende nummers van de engelse componist en dirigent John Rutter.
  Wat een inspirerende man, wat een energie en wat een humor.
  Voor herhaling vatbaar.
  En dan nu op naar Winchester.

  • Wat een feest met John Rutter. Deze vrolijke energieke man is een genot om mee te werken. Inspiratie voor ons allemaal. Bedankt Paul voor de organisatie.

 5. Wat een heerlijke zang ochtend was het, John Rutter die op zijn eigen wijze ons aanzet tot zulke mooie samenzang-stukken!!!, gelukkig had ik thuis al wat geoefend, daardoor gingen veel stukken wat makkelijker, het was prachtig, heerlijk ook zóveel mannen die meezongen, bedankt heren!!!
  Hoop dat iedereen genoten heeft, ik zeker!!

  Paul, en John, Thanks!!!

  • Ik heb eigenlijk geen woorden voor de geweldige middag die ik gehad heb met de inspirerende John Rutter, de verhalen en anekdotes waren zo mooi om naar te luisteren . Wat een energie heeft deze man en ik heb er nog meer zin om met SFY in Heemskerk het nieuw stuk te zingen THE GIFT OF LIFE,
   Thanks !!!!! Monique Bottemanne

 6. Zaterdagmorgen 15 oktober 2016. om 9.45 uur aangekomen in een al bijna volle Petrus en Paulus kerk in Soest. Een geweldig, inspirerende ochtend gehad o.l.v. John Rutter. Wat een feest om met zoveel mensen onder zo’n bezielende leiding te mogen zingen. Prima pianiste ook! Voor herhaling vatbaar!
  Paul prima geregeld!

 7. Hoi Paul.
  Wat een gave projecten staan erop de planning .
  Ik ga mijn zeker inschrijven voor
  Valencia.
  Nog even wachten.
  Groetjes Marloes

 8. Wat een feestje, dat Zomerconcert!!
  Leuk om alle andere koren te mogen horen, ik heb spijt dat ik niet mee ben gegaan naar Leuven, wat zongen jullie prachtig zeg!!
  Vrouwenkoor Uniek, èn Opus 55, bijzonder mooi!!!

  Paul, dank je wel !

  Nel.

  • je hebt gelijk Nel, het was fantastisch. Het meezingen was ook leuk, hoewel ik niet het idee had dat de tekst goed doorkwam.
   Maat achterin gingen er een paar mensen helemaal uit hun plaatje. Geweldig leuk. Ik heb genoten.

 9. Het zangweekeinde België is altijd het kleine broertje van het project naar Engeland in de winter. Het voordeel is dat het bij België lijkt alsof je vier dagen weg bent terwijl het er maar twee zijn. Bij Engeland zijn het vier dagen en voel je dat ook.
  Leuven was dit jaar weer heel mooi om te zingen, gezellig met de diverse koorleden, goed vertoeven in een prima hotel en heerlijk eten!
  Ik blijf zeggen, de repetitie en het thuis oefenen heb je nodig om tot kwaliteit te komen, doe je dit niet dan mis je toch een beetje de boot.
  Voor herhaling vatbaar weer……..

 10. De reis naar Engeland, met zingen in de cathedraal van Canterbury als hoogtepunt, voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Elke dag op een mooie, historische plek zingen in combinatie met de kerstsfeer die voelbaar en zichtbaar was , was een belevenis. De centrale ligging van het hotel was ook prettig.Als projectzanger heb ik al meerdere malen in het buitenland gezongen; echter, jouw manier van reisbegeleider èn dirigent èn organisator zijn is wel heel ontspannen! Hartelijk dank daarvoor en veel succes met alles ( en dat is veel) wat je dit jaar nog gaat organiseren.
  Harriët Velzeboer

 11. Soms is het te moeilijk om in woorden door te geven wat Trajecti Voces 2015 mij heeft gebracht. Maar wie kan dit beter dan John Rutter? Hij heeft dit prachtige lied gecomponeerd. Het geeft de sfeer van de prachtige reis wonderschoon door:
  I believe in people, living all as one;
  Sharing all their songs and laughter, happiness and fun;
  I bellieve in friendship: taking time to care;
  and feeling sure of someone else,
  and someone feeling glad you’re there.
  Then I start to wonder how all might be
  if the world could live together just like you and me.
  I believe in hoping: I believe in prayer;
  I believe in trying hard and learning how to share.
  I believe in dreaming; and when dreams are through,
  then I believe in trusting God
  to help me make dreams come true.

 12. Als “eerste-jaars” ben ook ik enorm enthousiast over deze heerlijke reis. Uitstekende voorbereiding en planning door ons aller Paul die tijdens de reis ons met cultuur historische en ook vermakelijke informatie wist te boeien. En natuurlijk was de core business om te mogen zingen in de Catherals zó mooi en bijzonder! Paul: “Gloria sei dir Gesungen”!
  Kortom, ik heb enorm genoten en in december ben ik er graag weer bij!

 13. Ook voor mij geld het zelfde als voor een ieder denk ik.
  Reuze genoten, fijn gezongen met weer allemaal fijne mensen onder leiding van onze eigen Paul. Het was voortreffelijk. goed om zo het oude jaar uit en het nieuwe jaar vol enthousiasme in te gaan.
  Voor iedereen de beste wensen.

 14. Zeker 8 of 9 jaar geleden ging ik met Paul op koorreis mee naar Engeland, mooie herinneringen. Was altijd van plan geweest dit nog eens te doen. Wilde daarom met mijn koorvriendin vorig jaar boeken maar….. toen visten we achter het net!! We lieten het er niet bij zitten en boekten toen meteen voor dit jaar. Het hele jaar al voorpret gehad!
  En nu, wat een prachtige reis hebben we gehad! We hadden een leuke en gemotiveerde groep van ongeveer 80 mensen. Waren goed voorbereid dank zij Paul’s goede lessen en het toegezonden materiaal. In de ochtend na de kerst vertrokken we vanaf het Koorhuys met een dubbeldekker van de fa. Besseling, Namen de tunnel van Calais naar Folkstone en waren in 20 minuten aan de overkant.
  Het was heerlijk zingen onder de inspirerende leiding van Paul in de St. Thomas Church in Canterbury, de prachtige kathedralen van Brentwood, Rochester en Chelmsford en als laatste de indrukwekkende Canterbury Cathedral, wat een oogverbllindende schoonheid! En dan het prachtige orgelspel van Jan Schurink.
  Ook met elkaar hebben we het goed gehad, fijne sfeer. Dan het prachtige engelse landschap, de heerlijke kopjes koffie verzorgd door Nel, de fantastische high tea in Brentwood, en niet te vergeten onze sympatieke en ervaren chauffeur Bashir, nu voor het 4e jaar mee. Wij voelden ons veilig in zijn bus!
  Thuis zette mijn echtgenoot de foto van ons koor( in de kathedraal van Canterbury) die Paul zond op zijn Facebook. Binnen een uur waren er talrijke “likes”. (aweijmer@zonnet.nl)
  Thuisgekomen was het ook meteen doorschakelen naar het oudjaar. Oliebollen bakken, maar hoor het koor nog zingen in mijn hoofd!!
  Al met al is deze koorreis een bijzondere en unieke ervaring waarvoor ik dankbaar ben. Dank je Paul voor alles. En “chapeau” voor de organisatie van zulk een bijzondere reis, dat doet niemand je na!
  Yvonne Weijmer

 15. Hoi lieve Paul, na zoveel prachtige reacties hierboven, wat kan ik er nog aan toevoegen? Ja fijn was het en dat liet ik jou al blijken en dat ik nu dít jaar met jullie meekon, dankzij dochterlief Irene en die ook alle schoonheid meemaakte! Ook fijn dat Joyce en jullie Nova erbij waren, dat was eerst nog niet zo zeker.
  Dankbaar voor alles.”Born is the Light of the World’.
  Bedankt Paul voor al je inzet en aandacht, je hebt dat voor ons allemaal.

 16. Beste Paul,

  Wij vonden het fijn dat we onder jouw bezielende leiding hebben mogen en kunnen zingen in diverse cathedralen in Canterbury en omgeving. Prachtige muziek in een mooie omgeving ten gehore gebracht met gezellige mensen.
  Het geheel was ook perfect georganiseerd. Onze complimenten.
  Een aanrader voor een ieder die van zingen houdt.

  Een voorspoedig 2016 voor jou en je gezin toegewenst.

 17. Lieve Paul en zangmaatjes.

  Voor het eerst mee geweest naar Engeland.
  Wat was het een ongelofelijk gave ervaring.
  Mooie muziek. Mooie kathedralen. Fantastisch reisgezelschap.
  Met recht een besmettelijke reis. Volgend jaar, weer mee.

  Gr Marloes

 18. Allereerst een goed, gezond en vooral muzikaal 2016 gewenst! Alle medereizigers dank voor een mooie muzikale reis. Paul, dank voor de goede organisatie en je bezielende leiding, dat maakte deze reis tot een mooie beleving.

 19. Ook deze, voor ons tiende reis was weer in één woord geweldig! Het was voor ons heel bijzonder om af en toe in het middelpunt te staan, we werden er verlegen van. We hebben heerlijk gezongen in prachtige kathedralen.
  Paul, weer ontzettend bedankt! Op naar reis elf, daar gaan we weer voor sparen!

 20. Wat was het wéer een heerlijke , indrukwekkende reis, met een heel groot gezelschap, in een dubbeldekker!!! , naar Canterbury, mooi hotel, heerlijk ontbijt, heel ruim bed!!!
  Ontzettend gezellig met iedereen,maar vooral zó mooi gezongen door allen, dit was mijn vijfde jaar, het blijft een feest!!!

  Paul, dank je wel, Nel.

 21. We zijn net terug van weer een engelandreis, dit keer naar Canterbury, met onze koorfamilie. Het voelde weer als een warme deken. Fijne gesprekken, nieuwe contacten, lekker en gezellig samen eten en drinken en vooral ook vrolijk zijn. Hoogtepunt als alle jaren blijft het zingen van de evensongs en andere stukken in de prachtige in kerstsfeer gehulde kathedralen. Soms ontroerend, soms verstillend, maar altijd prachtig!! We zien al weer uit naar de volgende zangreis!

 22. Dank je wel, Paul, voor de zeer goede organisatie van onze Kerstreis naar Canterbury (en wijde omgeving). Op zoveel mooie en inspirerende plekken onder jouw ontspannen en bemoedigende leiding met veel plezier gezongen met zoveel aardige medezangers en -zangeressen. Voor ons waren (on)verwachte ontmoetingen met familie en vrienden een bijzondere ‘plus’ tijdens deze mooie tocht!

  De beste wensen voor jou en je gezin en een bruisend 2016!

 23. Voor mijn derde keer een geweldige koorreis ervaring met veel lieve mensen om ons heen.
  We mochten weer heerlijk zingen in prachtige kerken en in een mooie omgeving dank zij jouw Paul.
  Hoop er volgend jaar weer bij te mogen zijn.
  Lieve groetjes en alle goeds voor 2016.

 24. Paul, hartelijk dank voor de geweldige reis naar het Engelse Canterbury en omstreken. Wat hebben we fijn gezongen in de kathedralen en kerken, onder jouw bezielende leiding, van krachtig tot summier zacht.
  Vooral Brentwood was voor mij weer heel speciaal.
  Ik wens jou, met je gezin, een gezond 2016 toe.

 25. Bedankt voor de geweldige zangeres naar Cantebury, wat een mooie ervaring! !!!!! Dit blijft nog lang in hoofd en hart nagalmen.
  Volgend jaar dus weer!

 26. Geweldig bedankt voor het naar Nederland halen van John Rutter! De dag begon al met een autoritje van Hilversum naar Soest met de prachtige zonnestralen, Gods creation was al duidelijk zichtbaar. Na 5 minuten zingen had ik een brok in mijn keel en kippenvel op mijn armen: wat een machtig gevoel om zo met elkaar te zingen! Muziek en tekst komen rechtstreeks binnen in de ziel. Prachtige muziek van een prachtmens met hele heldere aanwijzingen en bovendien ook nog veel humor. Ik heb alles opgezogen en de hele nacht in mijn hoofd nog doorgezongen!

 27. MECHELEN
  Wat hebben wij weer genoten van ons koorweekend naar Mechelen. Een reis met een hoogstaande overnachting in een voormalige kerk met alle attributen in de kamers, zoals de glas-in-lood ramen en de dikke pilaren. De meesten hadden goed uitgeruste kamers, maar een paar hadden het minder getroffen in het naburige klooster. We zongen in vier verschillende kerken/cathedralen met elk hun eigen accoustische eigenschappen. Het was mooi te ervaren, hoe onze stemgeluiden in de verschillende gebouwen tot ontwikkeling konden komen. Heerlijk gezongen! Een lief en fijn gezelschap, mooi en soms wat regenachtig weer, goede gesprekken en natuurlijk lekker gegeten en gedronken. Kortom, weer een onvergetelijk fijn weekend met een lach en een traan!

 28. Wat was het weer een mooi en gezellig weekend een fijne groep mensen,goeie sfeer,lekker ontspannen,kon niet beter.Je had het weer goed onder controle hoor,Paul.
  Wat ben je toch een kanjer!!! Ik ga toch ook maar eens Engeland proberen,eens kijken of ik ook dat ook zo mooi vindt,wel koud denk ik.
  Een lieve groet van Elly v.d.Bunt.

 29. Hoi Paul.
  Wat een mooi en sfeervol Bevrijdingsconcert was het weer.
  Alle koren,het mooie harpspel en jouw inbreng met het lied: ” Ken je mij”.
  Wat een prachtig lied, ik heb er intens van genoten.
  En wat een diversiteit van liederen.
  Je hebt er weer een geweldige avond van gemaakt en ik ging blij en
  zeer voldaan naar huis.
  Je bent een kei.

 30. Een volle kerk, muisstil, en dan de adembenemende ontroerende klanken van PUUR. Een mooiere herdenking is niet voor te stellen. Onze zielen zijn geraakt. Ik wil jullie allmaal en vooral jij Paul, bedanken voor een prachtig 4 mei concert!

 31. Wat een mooie site is het geworden!
  Gisteren weer enorm genoten van het passieconcert van Puur!!
  Heerlijk, mooi, geweldig.
  tot 4 mei
  met vriendelijke groeten
  Mieke

 32. Betoverend mooi was het Passie-Concert van PUUR op Palmzondag. Soms verrassend, soms heerlijk vertrouwd. Ieder nummer nog weer mooier dan het vorige, ik heb genoten!

 33. We hebben zaterdag 7 febr. genoten van de Masterclass van Karin Bloemen !! Als publiek kun je hier erg veel van leren. En Karin heeft er een wervelende middag van gemaakt. Vr. groet. Mieke en Tineke.

 34. Afgelopen zaterdag genoten van een masterclass met Karin Bloemen in het Koorhuys! De professionele en humoristische manier waarop Karin Bloemen met de talenten aan de slag ging, heeft indruk op mij gemaakt. Ook als publiek kon je echt wat leren. Zeker voor herhaling vatbaar.

 35. Super Paul!!!
  Ik heb zo genoten van de masterclass van Karin Bloemen.
  Schitterend hoe zij dat doet met humor en haar professionaliteit.
  Na een half uur zag je elk talent met sprongen verbeterd in zangtechniek en presentatie. Ongelooflijk!
  Heerlijk om dat in jouw nieuwe koorhuys te kunnen meemaken, voor mij kon de dag niet meer stuk.

 36. Hallo Paul, hartelijk dank voor het organiseren van de masterclass door Karin Bloemen. Ik heb een hele leuke en leerzame dag gehad. De tips van Karin gisteravond uitgeprobeerd en ik was zeer verbaasd door het bereik die het mij direct gaf. Het was het zeer waard om helemaal uit Goes te komen. Ik houd je website in de gaten voor meer interessante workshops en masterclasses. Groeten, Patricia

 37. Hallo Paul, dankjewel voor je organisatie en gastvrijheid van afgelopen middag: masterclass door Karin Bloemen! Zeer inspirerend & motiverend!!!
  Ik heb heel veel geleerd, gelachen en vooral genoten! Mooie lokatie & setting! Groetjes Saskia

 38. Engeland 2014: de zangreis langs de Kathedralen.
  Het is vroeg in de morgen als ik zit te lezen en te mijmeren over wat er om mij heen gebeurd. “Je suis Charlie” heeft mij opgeschrikt en geconfronteerd met de schrijnende kant van dit leven.
  Het is nog geen drie weken geleden dat we samen zongen in de Kathedralen. We zingen in de Evensongs, jaar in jaar uit dezelfde teksten. Hoe onmetelijk krachtig is het samen reciteren van de teksten voor ons zuivere gevoel?
  Paul en alle reisgenoten, bedankt voor deze ervaring.

 39. Beste Paul,
  Wij hebben echt genoten van alles en iedereen. Maar vooral van het mooie zingen wat we gedaan hebben in de geweldige Cathedralen , die je ook dit jaar weer uitgekozen had. Het hotel was ook erg goed.
  Nogmaals bedankt en wat ons betreft, tot de volgend Engelandreis.

 40. Hallo Allemaal,
  Wat was het weer een prachtige reis, iedereen is gezellig, en lief voor elkaar,het zingen is het hoogtepunt, maar het lachen met elkaar gelukkig ook!!!

  Heerlijk gegeten, geslapen(zó’n mooi hotel!!!), gezongen, en vooral gelachen!!

  Paul, thanks, het was wéér een fantastische ervaring!!!,

  Liefs aan allemaal, Nel.

 41. Een van de lachebekjes op de achterbank en dit keer van de Engelandreis. Wat hebben we genoten gezongen gelachen gegeten gedronken en mooie kathedralen bezocht en dat allemaal onder de bezielende enthousiaste praatgrage organiserende en nog veel meer talenten toeschrijvende leiding de dirigent PAUL SNOEK.
  Je bent een kanjer je gaat het zeker maken in je verdere leven en wat dacht je van zo’n prachtige site super hoor. Op naar de volgende en Annemarie gaat zeker weer mee !!!!!

 42. Paul,
  Wat hebben wij weer van de engelandreis genoten!
  Het was mooi, gezellig en vooral weer erg muzikaal goed
  georganiseerd.

 43. Wat was het fantastisch om te zingen in het mooie Engeland met prachtige kathedralen en kerken. Ik heb genoten van alles!
  Dank je wel Paul!

 44. Wat heb ik toch een bewondering voor je Paul; je bent een zielverwarmend zangtalent, groot organisator en humorvolle entertainer! De Engeland reis was fantastisch en,….. ik weet nu al dat ik volgend jaar weer mee wil!

 45. Voor het eerst mee met een zang reis van Paul.
  Wat een geweldige ervaring, ik heb erg genoten en mij geen moment buiten gesloten gevoeld. Iedereen was vol belangstelling naar ons. (mijn zus en ik). Paul ook jij nam de moeite om bij ons te vragen hoe of wij het ervaart hadden.
  Erg fijn gezongen en mooie indrukken opgedaan.
  Hoop dat wij volgend jaar weer mee mogen.

 46. Voor ons de eerste keer Engeland, het was een leuke ervaring! Alles goed georganiseerd en veel gezelligheid, en niet te vergeten ook nog mooi gezongen! Nogmaals Dank je wel!!!

 47. Ondanks wat tegenslag de eerste dag, is alles weer goed gekomen. Het werd een heel gezellige reis, waarin we veel en heerlijk gezongen hebben in de prachtige kathedralen en kerken van Birmingham e.o. Bedankt Paul, het was weer een knap staaltje van organiseren. We hopen er volgend jaar weer bij te zijn!
  Carla en Herman Welker

 48. Wat heb ik genoten van deze inspirerende, mooie en prima georganiseerde
  koorreis naar Engeland.
  Paul, dank hiervoor, je hebt een mooie mix van diepgang en humor en je weet er in korte tijd een gezellige en saamhorige groep van te maken!
  Ook vandaag loop ik nog de hele dag te zingen.
  Kijk al weer uit naar volgend jaar!
  Ineke Vonk

 49. Engeland 2014. We mochten met, wat wij inmiddels onze Zang familie noemen, opnieuw op stap. Dat voelde weer als een behaaglijke warme deken!
  Prachtige kathedralen, mooie klankvolle zang, goed hotel, fijn gezelschap en vooral ook heeeeeee………..eel veel gelach en gezelligheid! Het is elk jaar weer anders. We hadden dit jaar een wat ander en minder “uit je stem gaand” repertoire, maar toch zag Fred kans zijn stem volledig kwijt te raken! Minpuntje, maar dat gaf wel weer de gelegenheid ook eens in de kerk naar het koor te luisteren. Enkele kleine oneffenheidjes daargelaten, klonk het prachtig en soms ontroerend mooi, in het hard en zacht genuanceerd en waren alle stemsoorten goed vertegenwoordigd. De evensong in Lichfield vormde, wat ons betreft, dit jaar het hoogtepunt in zang en had een mooie ingetogen en rustgevende sfeer. Dit mede door de fraaie kerk en de sfeervolle verlichting. Al met al weer een fijne en ontspannende zangreis met veel warms en moois om op terug te kijken!
  We kijken ook al weer enthousiast vooruit naar Mechelen in mei 2015 en natuurlijk weer december 2015.

 50. Ik kijk terug op een heerlijke reis naar Engeland.
  Veel mooie muziek op geweldige plekken, en goed georganiseerd.
  Paul, bedankt!!
  Wanneer begint de inschrijving voor volgend jaar??
  Dik Boelee
  Langbroek

 51. Ik heb genoten de afgelopen weken van alle (kerst)muziek.
  Gisteravond (20-12-14) het concert van Puur was indrukwekkend en tranentrekkend……
  Nu ik ook de nieuwe website zie denk ik….wauw….dat kan toch niet onopgemerkt blijven in de toekomst van de muziekwereld….
  Veel succes met alles en ik geniet nu al van Engeland!

 52. Genoten vanavond, wat was het weer een mooi geheel !
  De harp vond ik ook een prachtige aanvulling.
  Laat het nu maar Kerst worden !
  Geniet straks nog van je Engeland reis en tot in januari!
  Groetjes Loes

 53. Proficiat Paul,
  Had je al een prachtig Koorhuys, nu ook zo’n fraaie site, een felicitatie waard!
  Genoten van alle concerten, vanavond de laatste….
  tenminste, waar wij als Expreszootjes aan mochten meewerken.
  Groetjes Désirée

 54. Wat een heerlijke avond gisteren: 3 prachtige koren, apart al heel fijn en met zijn drieen zeker goed voor veel bewondering en kippenvel, daarna verwend met heerlijke gluhwein bij het vuur onder de Eemnesser sterrenhemel bij het Koorhuys. En as zaterdag weer zo’n kerstavond – ik heb er nu al zin in!

 55. Wow, wat ziet je site er mooi, fris en professioneel uit! Top!!!
  Afgelopen zondag genoten van het kerstconcert met veel van je koren, een sfeervolle manier om de kerstperiode in te gaan, dankjewel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *