Karin Bloemen, Kleinkunst

Op zaterdag 13 februari 2016 kwam Karin Bloemen van 13 tot 16.30 uur opnieuw naar het Koorhuys voor het geven van een Masterclass. Ook nu was er weer ruimte voor 6 kandidaten om met Karin te kunnen werken. La Boemen deed dit op geheel eigen en onnavolgbare wijze, met veel humor en vakvrouwschap! Er was ruimte voor een bescheiden publiek om deze mooie en boeiende processen mee te komen maken. Had je er graag willen zijn? Geen nood, er komt wellicht een volgende editie!

Karin Bloemen (by Nick van Ormondt

Karin Bloemen (by Nick van Ormondt

Over Karin Bloemen:             Karin Bloemen is in de Nederlandse theaters niet meer weg te denken en vervult met glans de rol van Hollands enige echte Diva, met alles erop en er aan! Maar Karin Bloemen is vooral ook een krachtig artiest, die met verschillende disciplines uit de voeten kan. Geroemd om haar prachtige stem en expressie, haar humorvolle kijk op het leven, haar vele typetjes en haar kracht om het zware te verlichten. Wie kent niet ‘Geen kind meer’, een troostrijk lied voor velen. Karin Bloemen komt regelmatig met een nieuwe voorstelling, steevast uitverkocht. Karin leert je met humor en inzicht de fijne kneepjes van het vak!

Meedoen als zanger/zangeres:
Zangers en zangeressen die graag een Masterclass met Karin Bloemen zouden willen meemaken, kunnen zich aanmelden via een formulier, dat zodra de volgende datum bekend is, op deze pagina toegankelijk is. We ontvangen daarnaast graag een link naar een youtubekanaal of een ander bestand waaruit goed en duidelijk valt op te maken dat je beschikt over zangtalent. Dit linkje kun je in een mailbericht sturen naar: info@paulsnoek.nl Wij maken op basis van het binnengekomen materiaal een keuze en laten je vervolgens weten of je bij de uitgekozen talenten hoort , of deze keer niet. Let op: het nummer dat je naar de Masterclass wilt meebrengen moet voorzien zijn van een duidelijke en uitgeschreven pianopartij t.b.v. de begeleiding. Deelname aan deze Masterclass: 175,00 per persoon.

Meebeleven als publiek:
Om een plekje op de publiekstribune te boeken, stuur je een mailtje met naam en gewenste hoeveelheid plaatsen naar het Muziekcentrum: info@paulsnoek.nl Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, we hanteren hierbij een ‘wie het eerst komt’ beleid! Het Koorhuys beschikt over een intieme zaal, waarin het publiek echt deel is van wat er op de werkvloer gebeurt. Een Masterclass bijwonen kost 20,00 per persoon, contant te voldoen op de dag zelf aan de kas van het Koorhuys.