Keulen 2018

Op zaterdag 1 december vertrekt ons projectkoor Trajecti Voces Holland naar het bruisende Keulen voor een 1-daagse reis met optredens in de prachtige Kathedraal (Domkerk), de minstens zo schitterende kerk van Sint Andreas en een bezoek aan de diverse kerstmarkten die de stad rijk is.

U kunt zich via onderstaand formulier aanmelden om mee te zingen in het koor, maar u kunt ook als gast en luisteraar met ons meereizen. Een heerlijke mix van prachtige koorzang en de unieke kerstsfeer:
en dat allemaal in 1 dag! U bent van harte Welkom!

Schrijf snel in: Deze reis is bijna volgeboekt!

Programma:
Om 8 uur vertrekken we met een luxe touringcar naar het centrum van Keulen. Om 12 uur werkt ons koor mee aan een middagviering in de Kathedraal (Dom) van Keulen: dit zal een indrukwekkende belevenis zijn in dit wereldberoemde wonder der Gotiek! Na deze korte viering is er vrije tijd om heerlijk te struinen over de sfeervolle kerstmarkten van Keulen. Om 16.15 uur repeteren we in de serene sfeer van de Sint Andreaskerk om ons voor te bereiden op het opluisteren van een viering in deze kerk om 17 uur. Na afloop is er nog even tijd voor wat laatste souvenirs, een hapje en drankje, om vervolgens weer huiswaarts te gaan. We verwachten rond 22.30 uur, vervuld van kerstsfeer, weer in Eemnes te zijn.

Repetities en Repertoire:
Het koor zal een fraai driestemmig adventsprogramma instuderen met Cherubini’s Veni Jesu, Ave Maria van Real, O come Emmanuel (arr. Smith) en de Missa Brevis van Martin. Er worden oefenbestanden en bladmuziek van elke partij verstrekt om thuis de stukken in te studeren. Ook is er een repetitiemiddag waaraan deelname noodzakelijk is om met het project mee te kunnen doen: deze repetitie is op zondag 25 november van 13 tot 15.30 uur in het Koorhuys (Wakkerendijk 66 Eemnes). In Keulen zijn er eveneens twee korte repetities ingepland.

Aanmelden en Kosten:
Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor dit project. U kunt hier aangeven of u wilt meezingen in het koor of als gast zal meereizen. Kosten voor dit  project als geheel bedragen 125,- p.p. (incl. alle bladmuziek, oefenbestanden per partij, een repetitiemiddag, vervoer per luxe touringcar, optredens in de Dom van Keulen en de Sint Andreaskerk, bezoek aan de kerstmarkten en professionele muzikale begeleiding). Welkom!

Contact Form
* indicates required field