Koorhuys huren

Het Koorhuys is regelmatig vrij en kan op die momenten gehuurd worden voor repetities (los of op vaste basis), lessen, workshops, trainingen en andere passende activiteiten.
Momenteel is er ruimte op maandagochtend, dinsdagochtend, woensdag tot 16 uur, donderdag tot 18 uur, enkele vrijdagmiddagen/avonden en diverse weekendmomenten.

De grote zaal van het Koorhuys is een sfeervol, uitstekend uitgerust lokaal van 12 bij 6 meter, waarin een vleugel, spiegelwand en ellipsvormige tribune (50 pers.) aanwezig is.

De separate leskamer is apart te huur voor individuele lessen of kleine groepen en heeft een afmeting van 3 bij 4 meter, een piano en een fenomenaal uitzicht op de Polders.

Er is een keuken waarin mogelijkheden aanwezig zijn voor het zetten van koffie en thee voor elke groepsomvang. Verder ook een aangenaam entree met zitjes, een garderobe met kapstokken en toiletruimte. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid en er kan waar nodig permanent materiaal worden opgeborgen op een goed te bereiken 1e etage.

De tarieven hangen sterk af van de frequentie en of er sprake is van continuerend gebruik: de ervaring leert dat we er best uit zullen komen! Neemt u voor een bezichtiging, prijzen en verdere afspraken contact op via info@paulsnoek.nl