Malta 2017

Van 6 t/m 9 oktober 2017 organiseren we een Zangreis naar het zonnige en in historie gedompelde Malta! Dit mediterrane eiland maakt een schitterend decor voor een paar heerlijke dagen vol muziek, zon en cultuur. Ons Projectkoor zal een prachtig a capella vier stemmig programma instuderen met klassieke koorwerken, dat uitstekend zal passen in de vele koepels van de Maltezer kerken en kathedralen.

800px-malte_la_valette_co-cathedrale_st_jeanHet koor zal o.a. zingen in de Anglicaanse Kathedraal en de RK Kathedraal van Valletta, de Kathedraal van Medina en in de kerken aan de pittoreske Boulevard van Sliema. Uiteraard zal er, naast het zingen, tijd zijn voor ontspanning om optimaal van alles wat Malta te bieden heeft te kunnen genieten.

Programma:

aparthotel-115-the-strand-sliema-0636 oktober: We vliegen in de vroege morgen vanaf Schiphol naar Malta en worden bij ons comfortabele Hotel aan de Boulevard van Sliema gebracht. Er is tijd om te lunchen. In de vroege middag zullen we onder begeleiding van een stadsgids vanuit ons Hotel naar de kerk van O.L.Vrouw wandelen en ondertussen van alles horen en zien over Malta. In de kerk hebben we een repetitie, waarna vrije tijd voor het diner en in de avond een concert: Dit concert zullen we geven samen met het lokale koor van deze prachtige kerk aan zee. De verdere avond is vrij in te vullen.

valletta-0187 oktober: Aan het eind van de morgen vertrekken we per boot naar Valletta, een UNESCO erfgoed en de hoofdstad van Malta. Hier zullen we een lunchconcert verzorgen in de Anglicaanse Kathedraal van St.Paul en een middagconcert in de kerk van O.L.Vrouw van Carmel, wiens koepel de skyline beheerst. De avond is vrij in te vullen in Valletta en Sliema.

800px-st_johns_co-cathedral8 oktober: We starten deze zondag met het zingen van een Mis in de kerk van Jezus van Nazareth aan de Boulevard van Sliema. Na de lunch vertrekken we wederom naar Valletta voor een optreden in de Kathedraal van St.John, overweldigend in vele opzichten, sober van buiten maar stralend van binnen. De avond is vrij in te vullen aan de boulevard van Sliema

010-29 oktober: We laden onze bagage in de bus, welke ons daarna naar de mysterieuze stad Medina zal brengen, de oude hoofdstad van Malta: een prachtige locatie om een dag te verblijven. We zingen een laatste concert in de eeuwenoude Kathedraal en rijden in de namiddag door naar het vliegveld voor de reis naar huis.

Projectkoor Trajecti Voces: Ons Projectkoor zingt een 3-stemmig a capella programma in concertvorm en tijdens kerkvieringen. Het programma bevat o.a. werken van Casciolini en Palestrina. Koorleden ontvangen oefentracks per stemsoort en bladmuziek om thuis te studeren. Daarnaast zal er op zondag 24 september een repetitiemiddag zijn van 13.30 tot 16.30 uur in het Koorhuys om de puntjes op de i te zetten en tot samenklank te komen. Op de eerste dag van de reis en voorafgaand aan optredens is er eveneens een repetitie, met name om aan de uitbundige akoestiek te kunnen wennen. Thuisstudie is essentieel om het koor tot klinken te brengen, dit wordt dan ook dringend aanbevolen.

We bieden deze reis aan voor 795,- euro p.p. op basis van een tweepersoonskamer inclusief vliegreis Amsterdam-Malta en retour, transfers vliegveld-Hotel, vervoer naar Valletta en Medina, 3 nachten met ontbijt in het Strand Hotel aan de boulevard, stadsgids in Sliema, entree tot kathedralen, professionele begeleiding tijdens repetities en optredens in NL en ter plaatse, oefenbestanden, bladmuziek en toeristenbelasting. Toeslag voor een 1-persoonskamer bedraagt 120,- op de reis als totaal. TravelXL Eemnes kan een langer verblijf voor u organiseren, u kunt uw wensen bij de inschrijving aangeven.

Inschrijven: U kunt zich voor deze reis inschrijven tot 15 maart door het onderstaande formulier zorgvuldig en compleet in te vullen. Inschrijvingen na 15 maart zijn mogelijk, maar de vliegreis is dan afhankelijk van plaats en prijs van dat moment. De plaatsen worden toegekend op basis van moment van binnenkomst.

Contact Form
* indicates required field

 

Delen, Mailen, Printen? Klik hier:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page