Malta 2018

Van 28 september t/m 1 oktober 2018 organiseren we wederom een Zangreis naar het zonnige en in historie gedompelde Malta! Dit mediterrane eiland maakt een schitterend decor voor een paar heerlijke dagen vol muziek, zon en cultuur. Ons Projectkoor zal een prachtig a capella driestemmig programma voor vrouwenkoor instuderen met klassieke koorwerken, dat uitstekend zal passen onder de vele koepels die Malta rijk is.

800px-malte_la_valette_co-cathedrale_st_jean

St.John’s Cathedral, Unesco Werelderfgoed

Het projectkoor zal o.a. zingen in de Anglicaanse Kathedraal en de RK Kathedraal van Valletta (foto links), de Kathedraal van Mdina en in andere fraaie kerken. Uiteraard zal er, naast het zingen, ook ruim vrije tijd zijn voor ontspanning en om optimaal van alles wat Malta te bieden heeft, te kunnen genieten. Van harte Welkom!

 

Programma:

28 September: We vliegen vanaf Schiphol naar Malta en worden bij ons comfortabele Hotel aan de Boulevard van St.Juliens gebracht. Dit hotel is fraai en centraal gelegen, een prettig uitgangspunt voor deze dagen. Er is vrije tijd om de levendige boulevard en de omgeving op eigen gelegenheid te ontdekken. U zult wel merken dat het vervoer op Malta goedkoop en gemakkelijk is.  In de middag hebben we een repetitie in de gotische kerk van O.L.Vrouw van Mount Carmel, waar in de vooravond ook ons eerste concert zal plaats vinden.   De verdere avond is vrij in te vullen.

 

010-2

Vestingstad Mdina, de stille stad

29 September: Op deze tweede dag reizen we af naar de oorspronkelijke hoofdstad van Malta, de stille stad, het fraaie en historische Mdina. Een decor vol kleine straatjes en pleinen: in de prachtige kathedraal mogen we een concert verzorgen. Het koor zal verder in de vooravond ook een Mis zingen onder de indrukwekkende Koepel van Mosta Dome.

Valletta, Culturele Hoofdstad 2018

30 September: Vandaag staat volledig in het teken van het adembenemende Valletta, Culturele hoofdstad van Europa. We verblijven hier de gehele dag want er is meer dan genoeg te zien en te beleven. s’Ochtends zingt ons koor een viering in St.Paul’s Anglican Cathedral, in de namiddag een recital in Our Lady of Mount Carmel en in de vooravond een Mis in St.John’s Cathedral, Unesco Erfgoed en een lust voor het oog!

1 Oktober: Deze laatste dag op Malta kunt u zelf invullen, u zult de voorgaande dagen zeker inspiratie hebben opgedaan! Alles is dichtbij.   In de namiddag checken we uit en onderweg naar het vliegveld, zullen we een laatste recital zingen in de prachtige kerk van Paola. We vliegen in de avond terug naar Nederland.

 

Projectkoor Trajecti Voces:
Ons Projectkoor voor vrouwenstemmen zingt een prachtig 3-stemmig a capella programma in concertvorm en tijdens kerkvieringen. Het programma bevat o.a. werken van Palestrina en tijdgenoten. Koorleden ontvangen oefentracks per stemsoort en bladmuziek om thuis te studeren. Daarnaast zijn er repetities op zaterdag 22 september van 15 tot 17 uur en donderdag 27 september van 19 tot 21 uur in het Koorhuys. Op de eerste dag van de reis en voorafgaand aan optredens is er eveneens repetitietijd, maar met name om aan de uitbundige akoestiek te kunnen wennen. Thuisstudie en actieve aanwezigheid bij beide repetities zijn essentieel om het koor tot klinken te brengen, dit wordt dan ook dringend aanbevolen: de zang in een kathedraal mag op niveau zijn.

Kosten:                                                                                                                          We bieden deze reis aan voor 595,- euro p.p. op basis van een tweepersoonskamer inclusief vliegreis Amsterdam-Malta en retour, transfers vliegveld-Hotel, 3 nachten met ontbijt in het Plaza Hotel aan de boulevard, entree tot 3 kathedralen, professionele begeleiding tijdens repetities en optredens in NL en ter plaatse, oefenbestanden, bladmuziek en toeristenbelasting. Toeslag voor een 1-persoonskamer bedraagt 75,- op de reis als totaal. Het is mogelijk om uw kamer te upgraden, geeft u dit aan bij de inschrijving. Ook is het mogelijk om als gast mee te reizen, u kiest dan ‘zingt niet mee’ op het formulier.

Inschrijven: U kunt zich voor deze reis inschrijven tot 1 juli door het onderstaande formulier zorgvuldig en compleet in te vullen. Inschrijvingen na 1 juli zijn ook mogelijk, maar de vliegreis en het hotel zijn dan afhankelijk van plaats en prijs van dat moment.

Contact Form
* indicates required field