Rome 2019

Deze reis is bijna volgeboekt: Er is vooral nog vraag naar een bas!

Ons projectkoor Trajecti Voces zal van vrijdag 27 t/m zondag 29 september 2019 optredens verzorgen in Rome, met te zingen vieringen in de Sint Pieter, de NL Friezenkerk en de Basiliek van Sint Andreas. Welkom!

 

Programma:
Vrijdag 27 september
Onze groep vertrekt met een vlucht vanaf Schiphol om 7.25 uur, waardoor we ook deze eerste dag al heerlijk de tijd hebben om van Rome te genieten. Na aankomst op Rome Fumicino worden we naar ons naar ons luxueuze ****Hotel met zwembad gebracht, alwaar we bagage kunnen achterlaten. Er is wat vrije tijd om Rome te verkennen.

In de namiddag hebben we een repetitie in de prachtige Basiliek van Sint Andreas, vlakbij het evenzo schitterende Piazza Navona. Diezelfde avond zullen we in deze Basiliek een plechtige Mis mogen zingen, waarna de rest van de avond vrij is in te vullen.

Zaterdag 28 september
Na een uitgebreid ontbijt beginnen we deze dag met vrije tijd, zodat een ieder Rome kan zien en beleven naar de eigen belangstelling en interesse. Halverwege de middag zullen we een rondleiding door de Sint Pieter krijgen, waarna we in diezelfde Sint Pieter zullen repeteren om hier aansluitend de viering van 17 uur op te luisteren. Na deze ongetwijfeld indrukwekkende ervaring, is de verdere avond vrij in te vullen.

Zondag 29 september
Na wederom een heerlijk ontbijt, vertrekken we naar het Sint Pietersplein, waar op een steenworp afstand de Nederlandse Friezenkerk gelegen is. Hier hebben we een korte repetitie, waarna we alles zullen horen over de historie van dit fraaie gebouw. Uiteraard zullen we ook hier een viering opluisteren en voor wie wil is er aansluitend de zegen van de Paus op het Pietersplein.

Rest ons nog een heerlijke middag in Rome, waarna we aan het eind van de middag naar het vliegveld gebracht worden voor de reis naar huis. Onze vlucht vertrekt om 19.30 uur, dus we verwachten rond 22 uur weer in Nederland te zijn.

Projectkoor-Repetitie-Repertoire:
Tijdens deze reis zal het Projectkoor Trajecti Voces drie vieringen verzorgen. Daar zullen we een passend programma voor samen stellen met daarin een volledige Latijnse Mis en vier Latijnse Motetten, a capella. De exacte keuze van de stukken moet wachten tot duidelijk is of we uit de aanmeldingen een vierstemmig of driestemmig koor kunnen vormen. Van alle partijen zullen ingezongen oefentracks en bladmuziek beschikbaar gesteld worden, want de partijen dienen volledig thuis ingestudeerd te worden, en dat voor de 1e repetitie.

Op zondag 22 september is er van 14 uur tot 17 uur een repetitie in de Petrus&Pauluskerk aan het Kerkplein 2 in Soest, om de puntjes op de i te zetten en tot een mooie koorklank te komen. Om mee te zingen in het koor is deze repetitie (en de benodigde thuisstudie) een vereiste. Meegaan met deze reis zonder in het koor te zingen kan ook: u vindt deze optie in het inschrijfformulier. Ook is het mogelijk om alleen heen of terugreis te boeken, zodat u zelf eventueel een langer verblijf kunt organiseren.

Kosten:
De kosten voor dit project zijn inclusief 1 repetitie in NL, 3 repetities op locatie, bladmuziek, oefentracks, toegang tot en bezoek aan de Basiliek van Sint Pieter, de Basiliek van Sint Andreas en de Friezenkerk, retourvlucht Amsterdam-Rome, bagage tot 23 kilo, transfer naar het Hotel, 2 overnachtingen met uitgebreid ontbijt in een luxe 4-sterren hotel met zwembad en andere faciliteiten nabij Vaticaanstad en het centrum van Rome, rondleiding Sint Pieter.
Kosten op basis van 2-persoonskamer: 595,00

Toeslag 1-persoonskamer: 95,00
Meereizen zonder deelname aan het koor: 545,00
Boeken zonder vluchten of alleen heen/terugreis: prijzen opvraagbaar via mail

Inschrijven:
Inschrijven via het onderstaande formulier kan op basis van de aangegeven inclusieven en prijzen tot 1 maart, daarna op basis van beschikbaarheid en de dan geldende prijzen.
Wilt u bij de inschrijving s.v.p. uw volledige namen en gegevens invullen, exact zoals het in uw reisdocument staat? Dit voorkomt veel kosten en oponthoud aan de incheckbalie!
U ontvangt na inschrijving een automatisch bericht van bevestiging in een mailbericht: als u geen bevestiging ontvangt, probeert u het dan nogmaals of neem contact met ons op.

Contact Form
* indicates required field