Vocaal Ensemble Puur

Vocaal Ensemble Puur is een klein koor, bestaande uit zestien ambitieuze zangers en zangeressen, verdeeld over zes stemgroepen. Puur brengt een licht klassiek repertoire: vooral werken van dirigent Paul Snoek, John Rutter, Carl Jenkins en Antoine Oomen.   Puur wordt vaak geprezen om haar prachtige koorklank en expressieve beleving,           het zingen van hart tot hart. Puur is een amateurkoor met een professionele houding!

CD Vocaal Ensemble Puur

CD Vocaal Ensemble Puur

Eind 2013 verscheen de eerste CD onder de titel ‘PUUR’, waarop 22 liederen van Paul Snoek: o.a. het gehele Kerstoratorium ‘Uit 1000 sterren 1’ en diverse liederen over afscheid en verdergaan. Een uur vol verstilling en warmte, puur sfeer!

Deze fraaie CD is verkrijgbaar bij Muziekcentrum Paul Snoek, tegen betaling van 18,00 (incl. verzenden). Na afloop van concerten van Puur is de CD tegen 15 euro verkrijgbaar. Klik op afbeelding voor fragment.

 

Puur Baarn

Puur in actie!

Vocaal Ensemble Puur geeft ieder jaar diverse concerten in opdracht van Muziekcentrum Paul Snoek, waaronder een Kerstconcert en een 4 mei Herdenkingsconcert. Deze concerten vinden vaak plaats in de prachtige ambiance van de RK Nicolaaskerk in Eemnes naast het Koorhuys, de thuisbasis van Puur. Daarnaast verzorgt Puur concerten op uitnodiging:  Neem voor boekingen en meer informatie contact op met het Muziekcentrum.

Vocaal Ensemble Puur repeteert om de week op zondagavond in het Koorhuys in Eemnes en daarnaast houden leden de voortgang door zelfstudie op peil. Het ledenaantal staat bij Puur vast en wordt alleen aangevuld als er een vacature ontstaat. Aspirantleden worden al dan niet tot het koor toegelaten na een auditie. Er is een vacature voor een tenor

Delen, Mailen, Printen? Klik hier:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page