Vrouwenkoor Divina

Vrouwenkoor Divina is een klein dameskoor voor ambitieuze zangeressen: een fijne groep waar in een prettige sfeer hard gewerkt wordt aan steeds wisselende programma’s en een veelzijdige klankkleur. Het streven is om tweemaal per jaar een concert te geven, al dan niet in samenwerking met andere koren en instrumentalisten.

SONY DSC

Een aantal alten in actie!

Op het repertoire staat louter religieuze muziek in zettingen die uiteenlopen van 1 tot 4 stemmig in vele stijlen: Een gevarieerd aanbod tussen oude muziek, licht klassieke werken en moderne stukken van o.a. Pergolesi, Bach, Jenkins, Rutter, Oomen, Lowenthal en eigen werk van dirigent Paul Snoek. Ook worden er diverse arrangementen gezongen van bekende werken.

 

Divina werkt met een vast aantal stemmen, maar als er een vacature ontstaat zijn nieuwe leden van harte welkom. Er is gelegenheid om een aantal keer mee te repeteren, waarna een stemtest en wederzijdse ervaring zal bepalen of we met elkaar verder zullen gaan. Momenteel is er plaats voor een hoge sopraan en een lage alt.

Divina repeteert om de week op vrijdagmiddag van 13.15 uur tot 15.00 uur, m.u.v. schoolvakanties en de maanden juli en augustus, in het Koorhuys. Daarnaast studeren koorleden de partijen ook thuis in met behulp van oefentracks. Zo blijft de repetitietijd een moment van samen muziek maken en werken aan de finesses.                                       De contributie bedraagt 55,- per kwartaal.

 

Delen, Mailen, Printen? Klik hier:Share on FacebookShare on LinkedInTweet about this on TwitterEmail this to someonePrint this page