Paul Snoek
musicus   coach   voorganger

Links

Het Koorhuys: www.koorhuys.nl
Een muzikale stek voor koorzangers, formally known as Muziekcentrum Paul Snoek. Je vindt er mooie koorprojecten om aan mee te doen, koorreizen naar prachtige bestemmingen en koorevents om je te laten inspireren door muzikale grootheden als John Rutter, Philip Stopford en Pia Douwes. Vaak kun je de resultaten beluisteren in een concert of slotproductie.

Het Haakhuys: www.haakhuys.nl
Het creatieve bedrijf van mijn vrouw Joyce, waar je terecht kunt voor haakmaterialen, haakworkshops, creative gifts en inspiratie om zelf aan de slag te gaan. Gevestigd in het voorhuis van ons eeuwenoude pand aan de Wakkerendijk 258.

P.S.Afscheidsceremonies: www.ps-afscheidsceremonies.nl
Deze pagina is het startpunt om te komen tot een passend en persoonlijk afscheid. Ik help je graag bij het samenstellen van een uitvaart die de essentie weet te raken. Ook ben ik je vervolgens graag van dienst als voorganger in de uitvaart, om als gastheer dit waardevolle moment in goede banen te leiden, warm en liefdevol.

Coachingspraktijk de Opkamer: www.opkamer-coachingspraktijk.nl
Een goed en oprecht gesprek kan veel ellende voorkomen, zeker als dat kan met een onafhankelijk persoon waarmee je kritisch en opbouwend aan je vraagstukken en knelpunten kunt werken. Van harte welkom! Ik coach graag stellen die hun relatie willen verbeteren of juist op een respectvolle wijze uit elkaar willen gaan. Verder verzorg ik coaching rond rouwen en verlies in de ruimste zin, coaching voor mensen die te maken hebben met HSP en counseling in algemene zin.


 
E-mailen
Bellen
Map
Info
LinkedIn