Agenda

Op deze pagina kunt u de actuele informatie vinden over concerten en andere evenementen die vanuit Muziekcentrum Paul Snoek georganiseerd worden.
Hieronder eerst een overzicht van de vaste weekonderdelen:

Maandag: Repetitie Opus55
Donderdag: Repetitie Puur/Repetitie Evensong
Vrijdag: Repetitie Expreszo
Zondag: Concert/Choral Evensong

Concertagenda:

De eerstvolgende, en tevens laatste van dit seizoen, Choral Evensong in de Larense Basiliek is op 26 mei om 19 uur. Het Projectkoor zingt dan de Canticles van Walmisley en Look at the world van John Rutter. Verder ook Responses van Snoek en Psalm 67 (gregorian chant). Organist is Wybe Kooijmans.

 

 

 

 

 

 

Op 15 en 16 juni zingt het projectkoor in de abdijkerken van Grimbergen, Bornem en Heeswijk en de Kathedraal van Mechelen. Opgeven kan via de pagina op deze site.

Op zondag 30 juni brengt Expreszo een theatraal concert rond Ingrid en haar ongewoon gewone leven! Een boeiend kijkje in het leven van een schijnbaar doorsnee vrouw…
Er zijn twee voorstellingen: om 13.30 uur en 16 uur, beide in de Engel in Huizen.
Kaarten zijn na 1 juni verkrijgbaar via info@paulsnoek.nl (10,-)

Op woensdag 17 juli om 17.30 uur zingt Vocaal Ensemble Puur de Choral Evensong in Saint Paul’s Cathedral in Londen. En op donderdag 18 juli zingt het koor om 14 uur een gevarieerd concert in de prachtige kerk van Saint Stephen Wallbrook, eveneens in Londen.
Beide optredens zijn vrij toegankelijk, wellicht bent u toevallig net in de buurt?

Op zaterdag 21 september werkt Vocaal Ensemble Puur mee aan de landelijke dag tegen geweld, dit jaar in Hilversum. Het exacte programma volgt later.

Van 27 t/m 29 september zingt ons projectkoor in Rome! Onder andere in de Sint Pieter en de Friezenkerk. De reis is al helemaal vol, dus aanmelden gaat helaas niet meer. Wellicht een volgende keer?

Op zondag 13 oktober zal John Rutter weer naar Nederland komen om een Singing Day voor ons te verzorgen. Alle informatie kunt u vinden op de betreffende pagina op de site.