Come&Sing Evensong 2019

Altijd al eens willen meezingen in een Choral Evensong? Dit is de uitgelezen kans! Want op zondag 3 november organiseren we in de Larense Basiliek een Come&Sing Evensong!

Voor wie:
In dit Come&Sing concept is iedereen die graag zingt welkom, terwijl voor de reguliere Gooische Evensong het doen van auditie de regel is. Er is plaats voor iedereen, zolang je bereid bent thuis de muziek te studeren, beschikt over gezonde werklust en een goede of redelijke zangstem. Uiteraard ontvang je de bladmuziek en ingezongen oefentracks al eerder.


Hoe werkt het:

Iedereen die zich via onderstaand formulier heeft aangemeld, heeft de muziek thuis ingestudeerd. We gebruiken deze keer natuurlijk fijn zingende toegankelijke muziek van o.a. Wesley, Dyson en Rutter. Op de dag zelf (3 november) hebben we om 14.00 uur een stevige koorrepetitie in de Basiliek en na koffie/thee start om 17 uur de Choral Evensong!

Een ideale kans om kennis te maken met dit prachtige fenomeen dat uit de Engelse Cathedrals is komen overwaaien! Voeg daarbij de sfeervolle ambiance van de Larense Basiliek, haar schitterende instrumenten en al ons muzikaal enthousiasme…
en een gouden combinatie is gemaakt!

Wees dus van harte welkom en zing mee!

Deelname aan de Come&Sing kost 25,- pp
inclusief bladmuziek/oefentracks en koffie/thee.

Aanmelden kan via onderstaand formulier.

 

* indicates required field
Hartelijk dank voor uw inschrijving! U ontvangt via de mail een bevestiging. Indien u niets ontvangen heeft, neemt u dan contact op met info@paulsnoek.nl