Come&Sing Evensong

De Come&Sing Choral Evensong van 3 november was een daverend succes! Het klonk als een klok, koor en publiek hebben genoten! Voor herhaling vatbaar in een volgend seizoen.

Voor wie:
In dit Come&Sing concept is iedereen die graag zingt welkom, terwijl voor de reguliere Gooische Evensong het doen van auditie de regel is. Er is plaats voor iedereen, zolang je bereid bent thuis de muziek te studeren, beschikt over gezonde werklust en een goede of redelijke zangstem. Uiteraard ontvang je de bladmuziek en ingezongen oefentracks al eerder.


Hoe werkt het:

Iedereen die zich via het aanmeldingsformulier heeft aangemeld, heeft de muziek thuis ingestudeerd m.b.v. oefentracks en bladmuziek. We gebruiken natuurlijk fijn zingende en redelijk toegankelijke muziek van o.a. Wesley, Dyson en Rutter. Op de dag zelf hebben we om 14.00 uur een stevige koorrepetitie in de Basiliek en na koffie/thee start om 17 uur de Choral Evensong!

Een ideale kans om kennis te maken met dit prachtige fenomeen dat uit de Engelse Cathedrals is komen overwaaien! Voeg daarbij de sfeervolle ambiance van de Larense Basiliek, haar schitterende instrumenten en al ons muzikaal enthousiasme…
en een gouden combinatie is gemaakt!

Wees dus van harte welkom en zing mee!

Deelname aan de Come&Sing kost 25,- pp
inclusief bladmuziek/oefentracks en koffie/thee.

Aanmelden kan weer zodra de nieuwe Come&Sing datum bekend is voor het nieuwe seizoen.