Componist

Paul Snoek schreef de afgelopen 25 jaar ruim 150 liederen, voornamelijk voor meerstemmig koor en solisten, vaak met piano en orgelbegeleiding. Maar ook voor kinderen verschenen vele liederen, vaak thematisch of binnen complete musicals.  Teksten kwamen van o.a. Huub Oosterhuis, maar de afgelopen jaren schreef Paul Snoek veelal zelf de teksten, niet alleen voor liederen maar ook in verhaal en dichtvormen.

Naast het componeren en tekstschrijven is Paul Snoek ook thuis in het arrangeren en bewerken van bestaande liederen. Met name het arrangeren voor meerstemmig koor is een veelvuldig ingezet talent, voor eigen koren maar ook voor andere ensembles.

CD Vocaal Ensemble Puur

CD Vocaal Ensemble Puur

Eind 2013 verscheen de CD Puur van het gelijknamige koor met uitsluitend werken van Paul Snoek. Op deze CD klinkt het gehele Kerstoratorium ‘Uit 1000 sterren 1’ en daarnaast een aantal liederen rond Afscheid en Troost. Ook op CD’s van derden werden in het verleden liederen van Paul Snoek opgenomen en uitgebracht.

De CD Puur is tegen betaling van 18,00 inclusief verzending via deze site verkrijgbaar; een mooi uurtje! Mail naar info@paulsnoek.nl