Edinburgh 2020

Van Vrijdag 26 t/m Zondag 28 juni 2020 zullen we met ons Projectkoor in Edinburgh verblijven om daar de vieringen in St.Mary’s Cathedral te verzorgen! Een geweldige stad, een gastvrije en imposante kathedraal, de prachtige Schotse omgeving en… Heerlijk zingen! Een gouden combinatie: Welkom!

Programma:
Op Vrijdagmorgen vliegen we vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Edinburgh, om vanaf het Vliegveld met de Tram naar het centrum te rijden. Ons Hotel ligt aan de Haymarket, midden in de stad. We hebben eerst een flinke repetitie in de Songschool van St. Mary’s Cathedral en diezelfde avond onze eerste Choral Evensong in deze schitterende Kathedraal. De avond is verder vrij in te vullen.

We starten de zaterdag met vrije tijd en in de middag hebben we weer een repetitie in de Songschool ter voorbereiding op vanavond en morgen. Op zaterdag zijn er geen vieringen in de kathedraal, maar geen nood, want de stad kent vele prachtige kerken en St.John’s is daarvan misschien wel de mooiste: we zingen er deze avond een Choral Evensong!

De zondag staat in het teken van de High-Mass in St.Mary’s Cathedral en later die middag de Choral Evensong, eveneens in de kathedraal. Tenslotte pakken we de Tram naar het vliegveld, om vanuit daar terug te vliegen naar Amsterdam…


Projectkoor, Repetitie, Repertoire:
Ons projectkoor zal, in tegenstelling tot de wintereditie van deze reis, elke dag een nieuw programma ten gehore brengen. Werken van o.a. Stainer, Brewer, Dyson, Walmisley en Wesley passeren de revue, voor vierstemmig gemengd koor. Alle stukken worden thuis ingestudeerd, waarvoor bladmuziek en oefenbestanden beschikbaar worden gesteld. Er is een repetitiemiddag om alles alvast door te nemen op zondag 7 juni van 13.30 tot 17 uur in het Huis van Eemnes (Noordersingel Eemnes) en dagelijks ter plaatse in de lokale Songschool en in de Choirstools van de Cathedral. In principe is deze reis bedoeld voor koorleden van het projectkoor dat onze reguliere Evensongs in Laren opluistert, maar ook anderen (uiteraard voorzien van een goede zangstem en de bereidheid om te studeren) kunnen zich voor deze reis aanmelden. We hebben graag 8 sopranen, 8 alten, 6 bassen en 6 tenoren om een uitgebalanceerd koor mee te vormen, iets ruimer is mogelijk.

Kosten en inschrijving:
Deze reis wordt aangeboden inclusief vliegreis Amsterdam-Edinburgh en retour, tranfer van en naar vliegveld Edinburgh, 2 overnachtingen met ontbijt in comfortabel Hotel in het centrum van Edinburgh, muzikale medewerking aan 2 Choral Evensongs en een High-Mass in St.Mary’s Cathedral en een Choral Evensong in St.John’s Church, 3 repetities ter plaatse, 1 repetitiemiddag in NL, bladmuziek, oefenbestanden.
Bij gebruik van een 2-persoonskamer: 395,-
Bij gebruik van een 1-persoonskamer: 475,-

Inschrijven voor deze muzikaal uitdagende reis kan t/m 6 januari 2020 via het onderstaande inschrijfformulier. We nemen aan op basis van het moment van inschrijven en houden ons graag aan de aangegeven aantallen per stemsoort. Wacht dus niet te lang!
Van harte welkom!

Contact Form
* indicates required field
Hartelijk dank voor uw inschrijving! U ontvangt via de mail een bevestiging. Indien u niets ontvangen heeft, neemt u dan contact op met info@paulsnoek.nl