Edinburgh 2020

Helaas: Deze reis is volgeboekt, u kunt zich niet meer inschrijven. Gaat u toch graag eens mee op zangreis? Er zijn nog diverse andere mooie bestemmingen!

Van Vrijdag 26 t/m maandag 29 juni 2020 zullen we met ons Projectkoor in Edinburgh verblijven om daar de vieringen in St.Mary’s Cathedral te verzorgen! Een geweldige stad, een gastvrije en imposante kathedraal, de prachtige Schotse omgeving en… Heerlijk zingen! Een gouden combinatie: Welkom! Het ziet ernaar uit dat deze reis, vanwege Corona, zal worden verzet naar een later moment, waarschijnlijk voorjaar/zomer 2021.

Programma: Op de late Vrijdagmorgen vliegen we vanaf Amsterdam rechtstreeks naar Edinburgh, om vanaf het Vliegveld met de Tram naar het centrum te rijden. Ons Hotel ligt aan de Haymarket, midden in de stad. We hebben eerst een flinke repetitie in de Songschool van St. Mary’s Cathedral en diezelfde avond onze eerste Choral Evensong in deze schitterende Kathedraal. De avond is verder vrij in te vullen.

Edinburgh

We starten de zaterdag met vrije tijd en in de middag hebben we weer een repetitie in de Songschool en later in de Kathedraal ter voorbereiding op de vieringen van zondag. Op zaterdag zijn er geen vieringen in de kathedraal, dus we zijn verder vrij om te genieten van alles wat Edinburgh te bieden heeft! De zondag staat in het teken van de High-Mass in St.Mary’s Cathedral en later die middag de Choral Evensong. De avond is daarna vrij in te vullen. Op maandag vertrekken we in de vooravond pas naar huis, dus de gehele dag is nog vrij in de vullen!

Projectkoor, Repetitie, Repertoire: Ons projectkoor zal, in tegenstelling tot de wintereditie van deze reis, elke dag een nieuw programma ten gehore brengen. Werken van o.a. Stainer, Brewer, Dyson, Walmisley en Wesley passeren de revue, voor vierstemmig gemengd koor. Alle stukken worden thuis ingestudeerd, waarvoor bladmuziek en oefenbestanden beschikbaar worden gesteld. Er is een repetitiemiddag om alles alvast door te nemen in de Basiliek van Laren en dagelijks ter plaatse in de lokale Songschool en in de Choirstools van de Cathedral. Deze reis is bedoeld voor goede amateur koorzangers die graag wat meer uitdaging in het zingen hebben en die thuis kunnen studeren. We hebben graag 10 sopranen, 10 alten en 8 bassen/tenoren/baritons om een uitgebalanceerd koor mee te vormen, iets ruimer is mogelijk.

Kosten en inschrijving: Deze reis wordt aangeboden inclusief vliegreis Amsterdam-Edinburgh en retour, tranfer van en naar vliegveld Edinburgh met tram, 3 overnachtingen met ontbijt in comfortabel Hotel in het centrum van Edinburgh, muzikale medewerking aan 2 Choral Evensongs en een High-Mass in St.Mary’s Cathedral, 3 repetities ter plaatse, 1 repetitiemiddag in NL, bladmuziek, oefenbestanden. Bij gebruik van een 2-persoonskamer: 445,- Bij gebruik van een 1-persoonskamer: 525,-

Inschrijven voor deze muzikaal uitdagende reis kan t/m 6 januari 2021 via het onderstaande inschrijfformulier. We nemen aan op basis van het moment van inschrijven en houden ons graag aan de aangegeven aantallen per stemsoort. Wacht dus niet te lang! Van harte welkom!

Inschrijven is momenteel niet meer mogelijk, deze reis is volgeboekt. Mochten er vanwege de nieuwe datum of anderszins plaatsen vrij komen, zullen we dat hier melden.