Theaterkoor Expreszo

Theaterkoor Expreszo is een koor van 40 dames in de leeftijd van 25 tot 65 jaar, die wekelijks werken aan een repertoire uit kleinkunst, pop en musical. Naast gezonde ambities is er bij Expreszo volop oog voor sfeer en gezelligheid, voor elkaar.

Expreszo

Expreszo in ‘Expreszo the Moezikoll’

Expreszo geeft jaarlijks een groot thematisch concert. Zo bezongen we de vrouw in ‘Zij’, namen we de musical op de hak in ‘Expreszo the Moezikoll’ en in ‘Expreszo.NL’ gingen we Nederlandstalig. Seizoen 2013-14 werd afgesloten met een aubade aan de muzikale helden in ‘Expreszo’s Tribute’ en in juni 2015 vierden Expreszo met ‘Thuis bij Expreszo’ haar 1e Lustrum! Ook trakteerde Expreszo haar gasten op een culinaire en muzikale wereldreis vanuit Station Soestdijk en bracht Expreszo het meeslepende muziektheaterstuk Scrooge. Op het programma staan voortdurend nieuwe concerten en andere muzikale bijdragen, Expreszo staat nooit stil. In seizoen 2018-2019 staat het thema ‘Girlpower’ centraal.

IMG_4667

Expreszo tijdens het 1e Lustrumconcert, juni 2015

De repetities van Expreszo vinden, met uitval van de schoolvakanties, feestdagen en de maanden juli en augustus, wekelijks plaats op vrijdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur in het Koorhuys aan de Wakkerendijk 66 in Eemnes. Wie een keer wil komen meerepeteren is van harte welkom, wel graag eerst even een berichtje. Nieuwe leden krijgen d.m.v. een stemtest een passende plek in het koor. Contributie is 60,- per kwartaal.