Groot Bevrijdingskoor 2021

Dit jaar vieren we 75 jaar bevrijding! Maar het Coronavirus maakt momenteel veel dingen onmogelijk en ook het grote Bevrijdingsconcert
in de Vituskerk in Hilversum zal helaas geen doorgang kunnen vinden. Heel jammer, maar iedereen zal begrijpen dat het niet anders kan.

Maar gelukkig! We kunnen al wel melden dat we dit feestelijke bevrijdingsconcert alsnog zullen gaan uitvoeren, en wel op woensdag 5 mei 2021.

 

Net als 5 jaar geleden zullen we voor deze mooie gelegenheid weer een groot gemengd koor samenstellen om in het Bevrijdingsconcert in de fraaie Vituskerk in Hilversum een rol te spelen. Op het programma staan o.a. 4 koorwerken: Jesus bleibet meine Freude (Bach), Gloria (Vivaldi), Dank sei dir Herr (Handel) en Laudate Dominum (Mozart). De laatste 2 zingen we met sopraan Linda Vink als soliste. Zingt u mee?  

Repetities zijn op zondag 25 april 2021 van 14 tot 17 uur in het Huis van Eemnes en op zondag 2 mei 2021 van 15 tot 17 uur op locatie in de Vituskerk (Emmastraat Hilversum). De bladmuziek en oefentracks zullen beschikbaar komen om thuis te kunnen studeren, want het is de bedoeling om de repetities te gebruiken voor de afwerking en de klank. De uitvoering op 5 mei start om 20 uur met inzingen vanaf 19 uur. Meer over dit concert lees je onderaan deze pagina. De projectbijdrage is vastgesteld op 35,- en inschrijven voor dit project kan tot 31 maart 2021. Vier de Vrijheid met deze juichende koorwerken!

Bevrijdingsconcert Hilversum:
Op woensdag 5 mei 2021 vieren we alsnog dat we 75 jaar in vrijheid mogen leven, na 5 zware oorlogsjaren. Misschien zal het na alle zorgen rond Corona nog wel een extra lading krijgen om vrijheid te mogen vieren!
In de indrukwekkende Hilversumse Vituskerk is er die avond een groot Bevrijdingsconcert! We bieden een gevarieerd programma aan, uitgevoerd door Vocaal Ensemble Puur, sopraan Linda Vink, organist Wybe Kooijmans, het Goois Fanfare Orkest en het Project Bevrijdingskoor. De toegang is vrij (m.u.v. deurcollecte) we heten u graag in grote getalen welkom!

* indicates required field