Groot Bevrijdingskoor 2020

Dit jaar vieren we 75 jaar bevrijding!
Net als 5 jaar geleden zullen we voor deze mooie gelegenheid weer een groot gemengd koor samenstellen om in het Bevrijdingsconcert in de fraaie Vituskerk in Hilversum een rol te spelen.
Op het programma staan o.a. 4 koorwerken: Jesus bleibet meine Freude (Bach), Gloria (Vivaldi), Dank sei dir Herr (Handel) en Laudate Dominum (Mozart). De laatste 2 zingen we met sopraan Linda Vink als soliste. Zingt u mee?

 

Repetities zijn op donderdag 23 en 30 april van 20.30 tot 22 uur in het Huis van Eemnes en op zondag 3 mei van 15 tot 17 uur op locatie in de Vituskerk (Emmastraat Hilversum).
De bladmuziek en oefentracks zullen beschikbaar komen om thuis te kunnen studeren, want het is de bedoeling om de repetities te gebruiken voor de afwerking en de klank.
De uitvoering op 5 mei start om 20 uur met inzingen vanaf 19 uur. Meer over dit concert lees je onderaan deze pagina. De projectbijdrage is vastgesteld op 40,- en inschrijven voor dit project kan tot 31 maart 2020. Vier de Vrijheid met deze juichende koorwerken!

Bevrijdingsconcert Hilversum:
Op dinsdag 5 mei vieren we in heel het land dat we 75 jaar in vrijheid mogen leven, na 5 zware oorlogsjaren. Er zijn de hele dag feestelijke bijeenkomsten en ook in de indrukwekkende Hilversumse Vituskerk is er die avond een groot Bevrijdingsconcert! Dit concert is de afsluiting van de feestelijke dag en de opmaat naar het schitterende vuurwerk, later die avond. We bieden een gevarieerd programma aan, uitgevoerd door 2 fraaie koren, sopraan Linda Vink, organist Wybe Kooijmans en het Goois Fanfare Orkest. De toegang is vrij, we heten u graag in grote getalen welkom!

* indicates required field