John Rutter, Koorzang

Aanmelden voor de komende Singing Day met John Rutter op zondagmiddag 13 oktober 2019 kan via het formulier onderaan de pagina: van harte welkom!
Let op! Deze Singing Day is bijna volledig volgeboekt, wees er nog snel bij!

Singing-day in Nederland:                                                                                              Op zondag 13 oktober 2019 geeft John Rutter voor Muziekcentrum Paul Snoek voor de zesde maal een ‘Singing-day’ in de Petrus&Pauluskerk in Soest. Deze dag neemt hij ons weer mee door een groot aantal van zijn werken, zowel bekend als ook nieuw materiaal, en voorziet ons daarbij van handige tips en tricks vanuit zijn praktijk: altijd zeer inspirerend!

386_John Rutter Dec 2014 5Meezingen in het koor:                          We stellen een groot vierstemmig koor samen, waaraan zowel bestaande koren als geheel kunnen deelnemen, als ook individuele koorzangers. Dit grote geheel neemt per stemsoort in de kerk plaats en vormt een fraai koor waarmee John Rutter aan de slag kan! Veel zingen, veel proeven, veel leren en veel genieten!

Programma:                                            De Singing Day start om 14.00 uur en duurt tot 17.00 uur met halverwege een pauze. John Rutter werkt aan een door hem zelf samengesteld programma, waaronder ook Kerstmuziek, welke t.z.t. onderaan deze pagina zal staan.

Aanmelden:        
Koren als geheel, als ook individuele zangers, kunnen zich opgeven via het formulier dat u onderaan deze pagina kunt vinden. Heeft u vervolgens de bevestiging ontvangen, dan is daarmee de aanmelding compleet en afgerond. De kosten bedragen 25 euro per persoon, contant te voldoen op de dag zelf aan de kas van het Muziekcentrum bij de entree van de kerk (45 min. voor aanvang geopend). Mocht er op het moment van uw aanmelding geen plaats meer zijn, zullen we u dat per mail laten weten en een melding van uitverkocht op deze pagina plaatsen. Heeft u zich aangemeld maar mocht u onverhoopt toch niet kunnen komen, wilt u dan zo vriendelijk zijn om tijdig af te melden? Dank u wel.

En verder:
Adres Petrus&Pauluskerk: Kerkplein 2, 3764 AW Soest, op loopafstand van Station Soest-Soestdijk. Bij de kosten is bladmuziek inbegrepen, u ontvangt dit ter plaatse. Wij vragen uw begrip voor het volgende: Tijdens de korte pauze kunt u alleen zelf meegebrachte dranken nuttigen, zodat de pauze kort kan zijn. Tijdens de dag zal er Engels gesproken worden m.u.v. mededelingen. Begeleider op piano: Annemieke Jussen.

Over John Rutter:
John Rutter is een componist van wereldformaat, alom geprezen om zijn enorme oeuvre. Daarnaast is John Rutter ook een veelgevraagd dirigent, geroemd vanwege prestaties met The Cambridge Singers en vele andere Engelse en internationale koren en gezelschappen.

 

Ook in Nederland wordt bijzonder veel van zijn werk met veel plezier uitgevoerd. Met name zijn Requiem en Magnificat zijn geliefde stukken in het repertoire van Nederlandse koren. John Rutter weet steeds weer te betoveren en de ziel te raken met tekst en muziek!

* indicates required fieldHartelijk dank voor uw inschrijving! U ontvangt via de mail een bevestiging. Indien u niets ontvangen heeft, neemt u dan contact op met info@paulsnoek.nl