Joods&Jiddisch

Dit jaar vieren we 75 jaar bevrijding!
In het project Joods&Jiddisch werken we aan een programma rond Joodse en Jiddische muziek, in arrangementen voor driestemmig koor (SAB). Deze meeslepende muziek vol melancholie en veerkracht, geeft vrijheid een diepere laag.

Het resultaat presenteren we op vrijdag 1 mei, tijdens het Bevrijdingsconcert in het Theater van het Huis van Eemnes, als opmaat naar alle feestelijkheden rondom 75 jaar bevrijding!

Repetities zijn op donderdag 23 en 30 april van 19 tot 20.30 uur en op vrijdag 1 mei van 18 tot 19 uur in het Huis van Eemnes. De bladmuziek en oefentracks komen beschikbaar om thuis te kunnen studeren, zodat we tijdens de repetities gelijk samen kunnen zingen.
De uitvoering op 1 mei start om 20 uur (i.s.m. MCC en anderen), zie ook hieronder.
De projectbijdrage is vastgesteld op 35,- en inschrijven voor dit boeiende project kan tot 31 maart 2020. Welkom!

Bevrijdingsconcert Eemnes:
Op 5 mei vieren we in heel het land dat we 75 jaar in vrijheid mogen leven, na 5 zware oorlogsjaren. Er zijn rond die datum veel feestelijke bijeenkomsten en ook in Eemnes vieren we de Vrijheid graag groots!

 

We doen dat in het prachtige Huis van Eemnes op vrijdagavond 1 mei, o.a. met een bevrijdingsconcert. Er zal een afwisselend programma worden aangeboden in de Theaterzaal. Medewerking zal worden verleend door Projectkoor Wind of Change, Projectkoor Joods&Jiddisch, MCC uit Laren, diverse sprekers en een bijzonder optreden. Na afloop is er een aangekleed drankje om te proosten: Welkom!

* indicates required field