Malta 2020

St.John’s Cathedral, Valletta

Van 9 t/m 12 oktober 2020 organiseren we wederom een Zangreis naar het zonnige en in historie gedompelde Malta!

Dit mediterrane eiland is een schitterend decor voor heerlijke dagen vol muziek, zon en cultuur: We gaan er niet voor niets al voor de derde keer heen! Ook nu weer met een klein gezelschap (max 25).
Ga je mee? Welkom!

Hoogtepunt en muzikaal doel van dit project is het opluisteren van de viering in de ongekend mooie Kathedraal van Valletta. Valletta is een Unesco Erfgoed en de bruisende hoofdstad van Malta. Daarnaast zal het koor repeteren en optreden in de charmante kerk van Balluta, gelegen langs de pittoreske boulevard, naast ons Hotel. En ook in de oude vestingstad Mdina zingen we onder de koepel van de Sint Pauluskathedraal. Uiteraard is er, naast lekker zingen, ook tijd en ruimte voor al het andere dat Malta te bieden heeft!

Programma:
Vrijdag 9
oktober: We vliegen (rond 11 uur) vanaf Schiphol naar Malta en worden bij ons comfortabele Hotel aan de Boulevard van Sliema gebracht. Het Plaza Hotel is fraai en centraal gelegen, een prettig uitgangspunt voor deze dagen. Na het inchecken is het tijd voor een drankje aan de boulevard en vervolgens gaan we lekker aan de slag met de muziek in de kerk van O.L.Vrouw van Mount Carmel. De avond is vrij in te vullen.

Zaterdag 10 oktober: We starten de dag met een repetitie in de kerk waar we eerder ook mochten repeteren. Tegen het middaguur zullen we een bezoek brengen aan het verstilde Mdina, de voormalige hoofdstad van Malta, fantastisch geconserveerd. In de prachtige Kathedraal van Sint Paulus brengen we een lunchtime Recital, waarna de rest van de middag en avond naar eigen idee kan worden ingevuld.

Zondag 11 oktober: Deze derde dag staat in het teken van het uitvoeren van ons programma in 2 vieringen: Eerst zingen we de ochtendviering in de kerk waar we steeds  mochten repeteren om vervolgens, via de pont, naar Valletta te gaan waar we om 18 uur de viering in de Kathedraal mogen opluisteren. Een waar hoogtepunt voor deze reis en een hele mooie afsluiting. In de tussengelegen tijd en de verdere avond is er vrije tijd om van het vele wat Valletta te bieden heeft te genieten!

Maandag 12 oktober: Onze vlucht naar Amsterdam vertrekt rond 12 uur, dus deze dag is op zanggebied eigenlijk geen onderdeel meer van de reis, maar er is nog tijd voor een vroege ochtendwandeling over de boulevard of een heerlijke koffie in de ochtendzon.
We kiezen voor deze extra nacht om de zondag als volledige dag te kunnen gebruiken.

Projectkoor Trajecti Voces:
Ons Projectkoor zingt een prachtig 3-stemmig (SAB) geheel a capella programma in concertvorm en tijdens kerkvieringen. Passend in de traditie.

Het programma bevat o.a. werken van Casciolini en nieuw gecomponeerde werken van Paul Snoek. Koorleden ontvangen oefentracks per stemsoort en bladmuziek om thuis te studeren. Daarnaast is er een repetitie op woensdag 7 oktober van 19.30 tot 22 uur in het Huis van Eemnes. Op de eerste en tweede dag van de reis en voorafgaand aan alle optredens is er eveneens repetitietijd, maar met name om aan de uitbundige akoestiek te kunnen wennen. Thuisstudie en actieve aanwezigheid bij de repetitie is essentieel om het koor tot klinken te brengen, dit wordt dan ook dringend verzocht: zang in een kathedraal mag uiteraard op niveau zijn!

Kosten:                                                                                                                          We bieden deze reis aan voor 625,- euro p.p. op basis van een tweepersoonskamer inclusief vliegreis Amsterdam-Malta en retour, transfers vliegveld-hotel, transfer Sliema-Mdina (alleen heen), 3 overnachtingen met ontbijt in het Plaza Hotel aan de boulevard, entree tot 2 kathedralen, 3 repetities en 3 uitvoeringen, professionele begeleiding tijdens repetities en optredens in NL en ter plaatse, oefenbestanden, bladmuziek. Toeslag voor een 1-persoonskamer bedraagt 75,- op de reis als totaal. Het is mogelijk om als gast met ons mee te reizen, u kiest dan ‘zingt niet mee’ op het formulier.

Inschrijven:
U kunt zich voor deze reis inschrijven tot 1 mei 2020 door het onderstaande formulier zorgvuldig en compleet in te vullen. Inschrijvingen na 1 mei zijn ook mogelijk, maar de vliegreis en het hotel zijn dan afhankelijk van plaats en prijs van dat moment. Van harte welkom!

 

* indicates required field