Mantelkoor 2019

Op 10 november is het de nationale dag van de Mantelzorg: een prachtige gelegenheid om prachtige mensen in het zonnetje te zetten! We dragen daar graag een muzikaal steentje aan bij door het geven van 3 concerten voor mantelzorgers, diegenen waar zij zorg voor dragen en hun liefsten. Een programma vol herkenning met mooie en leuke nummers van weleer in een eigentijds arrangement voor koor en solisten. Daarnaast een aantal andere mooie koornummers, gewoon om te zeggen ‘Fijn dat je er bent’…
Zing je mee?

Het Project:
We werken met 2 verschillende koren die elk een eigen concert verzorgen:
Koor 1 is een Gemengd Koor met Sopranen, Alten en Bassen/Tenoren.
Koor 2 is een Upper Voices Koor met Sopranen, Mezzo’s en Alten.

Koor 1: Repetities op maandagmiddag van 14.30 tot 16 uur (met koffie na afloop) op
7, 14, 28 oktober, 4 november in de Kapel van Johanneshove (Eemnesserweg, Laren).
Bladmuziek en ingezongen oefentracks zijn per 6 september beschikbaar voor thuisstudie: koorleden zingen met map, maar studeren de partijen volledig thuis in, voor de 1e repetitie.
Het concert voor Mantelzorgers zal plaats vinden in het Restaurant van Johanneshove op maandag 11 november van 14.30 uur tot 16 uur (gratis entree) met koffie na afloop.
Kooromvang: 40 tot 55 personen. De deelnemersbijdrage voor dit project is 40,-
Inschrijven kan via onderstaand formulier: Welkom!

Koor 2: Repetities op vrijdagmorgen van 10 tot 12 uur (met pauze) op 4, 11, 18 oktober en 1 november in de zaal van Santvoorde (Lyvore, Baarn). Bladmuziek en ingezongen oefentracks zijn per 26 augustus beschikbaar voor thuisstudie: koorleden zingen uit het hoofd en hebben de partijen en teksten voor de 1e repetitie thuis eigen gemaakt.
Koor 2 zal 2 concerten geven op vrijdag 8 november: de eerste om 10.30 uur in Santvoorde Baarn en de tweede om 14 uur in het Gemeentehuis van Blaricum of Huizen.
Tussen de concerten is er een lunch voor de koorleden.
Kooromvang: 25 tot 40 personen. De deelnemersbijdrage voor dit project is 50,-
(inclusief lunch op 8-11). Inschrijven kan via onderstaand formulier: Welkom!

Aan de concerten werken, naast het koor, ook diverse instrumentalisten mee om samen zorg te dragen voor een mooi en afwisselend programma.

Het koor zal bekende nummers van weleer brengen in een eigentijds driestemmig arrangement. Denk aan ‘Het Dorp’ van Wim Sonneveld en ‘Telkens weer’ van Willeke Alberti. Maar ook andere nummers met een passende boodschap bij zorg voor elkaar passeren de revue.

 

* indicates required field
Hartelijk dank voor uw inschrijving! U ontvangt via de mail een bevestiging. Indien u niets ontvangen heeft, neemt u dan contact op met info@paulsnoek.nl