Mozart in Maastricht, Coronaproof

Neem de heerlijke koormuziek van Mozart en het betoverende decor van een winters Maastricht in Kerstseer en we hebben een gouden set!

Een fijne combinatie van een weekend lang werken aan mooie koormuziek op prachtige locaties, naast het gezellige struinen door de straten van deze eeuwenoude stad!

 

In het weekend van 28 en 29 november zingt ons Projectkoor Trajecti Voces de Missa Brevis in C en het Ave Verum van Mozart in de Basiliek van O.L.Vrouw Sterre der zee en tevens in de oude Lutherse kerk, beiden in het bruisende centrum van bourgondisch Maastricht. Projectleden logeren in het 4 sterren Hotel Derlon, pal naast de Basiliek, gelegen aan het sfeervolle O.L.Vrouweplein. Naast het zingen is er uiteraard ook gelegenheid om heerlijk over de Kerstmarkten van bourgondisch Maastricht te struinen.
Deze reis is Coronaproof: in de bus worden mondkapjes voorzien en is extra ruimte, het zingen doen we steeds op 1,5 meter van elkaar. Zing je mee? Van harte welkom!

Sfeervolle kerstmarkt op het Vrijthof

 

 

 

 

 

 

Programma
Zaterdag 28 november: We vertrekken om 7.30 uur vanuit Eemnes naar Maastricht per luxe touringcar om na aankomst een eerste repetitie te houden op de monumentale koorzolder van de klinkende Lutherse Kerk. Na de repetitie is er vrije tijd in de stad en om 14 uur een tweede repetitie, deze keer in de O.L.Vrouwebasiliek. Het fraaie hotel is direct naast de basiliek gelegen aan een sfeervol plein, top om Maastricht vanuit te verkennen.

Zondag 29 november: Hotel Derlon staat bekend om het geweldige ontbijt, dus we starten de dag goed om daarna in de eeuwenoude Basiliek van O.L.Vrouw Sterre der Zee de Hoogmis van 11.00 uur op te mogen luisteren: Mozart zal hier vast prachtig klinken!
Na de Mis rest er nog een heerlijke middag met vrije tijd in Maastricht, waarna we rond 15.00 uur huiswaarts zullen gaan. Een ideale opwarmer voor de kerstperiode!

Meezingen in het projectkoor
We stellen voor dit programma een vierstemmig gemengd koor (SATB) samen, wat goed in staat moet zijn om het repertoire op een fraaie wijze uit te voeren. We bieden de zangers daarom de bladmuziek en oefentracks tijdig aan zodat er thuis gestudeerd kan worden. Om aan dit project deel te nemen is het dus van belang dat u bereid bent om thuis te studeren, zodat we op zaterdagochtend direct aan de slag kunnen met de koorklank.
Er is daarnaast ook een koorrepetitie voorafgaand aan het weekend op donderdagavond 26 november in het Huis van Eemnes van 19.30 tot 22 uur. Stadsorganist Nick Goudkuil zal ons op het monumentale orgel van de O.L.Vrouwebasiliek begeleiden.

O.L.Vrouwebasiliek

Kosten
Inbegrepen in de kosten zijn vervoer per luxe touringcar, overnachting met ontbijt in 4-sterren Hotel Derlon in het centrum van Maastricht, partijrepetitie, 2 repetities op locatie, uitvoering in O.L.Vrouw, bladmuziek en oefentracks:
295,00 pp obv 2-persoonskamer
375,00 pp obv 2-persoonskamer voor 1-persoons gebruik

 

Aanmelden
Aanmelden voor dit project kan tot 1 oktober 2020 via het onderstaande formulier.
Let op: u zou na verzending direct een bevestiging per mail moeten ontvangen,
is dit niet het geval, neemt u dan contact op met info@paulsnoek.nl

* indicates required field

Hartelijk dank voor uw inschrijving! U ontvangt via de mail een bevestiging. Indien u niets ontvangen heeft, neemt u dan contact op met info@paulsnoek.nl