Mozart in Maastricht

Neem de heerlijke koormuziek van Mozart en het betoverende decor van een zomers Maastricht en we hebben een gouden set!

Een fijne combinatie van een weekend lang werken aan mooie koormuziek op prachtige locaties, naast het gezellige struinen door de straten van deze eeuwenoude stad!

 

In het weekend van 19 en 20 juni zingt ons Projectkoor Trajecti Voces de Missa Brevis in C en het Ave Verum van Mozart in de Basiliek van O.L.Vrouw Sterre der zee en tevens in de oude Lutherse kerk, beiden in het bruisende centrum van bourgondisch Maastricht. Projectleden logeren in het 4 sterren Hotel Derlon, pal naast de Basiliek, gelegen aan het sfeervolle O.L.Vrouweplein. Naast het zingen is er uiteraard ook volop gelegenheid om heerlijk over de pleinen van een zomers Maastricht te struinen. Zing je mee? Welkom!

Maastricht by night

 

 

 

 

 

 

Programma
Zaterdag 19 juni: We vertrekken om 7.30 uur vanuit Eemnes naar Maastricht per luxe touringcar om na aankomst een eerste repetitie te houden in de monumentale ruimte van de klinkende Lutherse Kerk. Na de repetitie is er vrije tijd in de stad en om 14 uur een tweede repetitie, deze keer in de O.L.Vrouwebasiliek. Het fraaie hotel is direct naast de basiliek gelegen aan een sfeervol plein, top om Maastricht vanuit te verkennen.

Zondag 20 juni: Hotel Derlon staat bekend om het geweldige ontbijt, dus we starten de dag goed om daarna in de eeuwenoude Basiliek van O.L.Vrouw Sterre der Zee de Hoogmis van 11.00 uur op te mogen luisteren: Mozart zal hier vast prachtig klinken!
Na de Mis rest er nog een heerlijke middag en vooravond met vrije tijd in Maastricht, waarna we rond 19.00 uur huiswaarts zullen gaan.

Meezingen in het projectkoor
We stellen voor dit programma een vierstemmig gemengd koor (SATB) samen, wat goed in staat moet zijn om het repertoire op een fraaie wijze uit te voeren. We bieden de zangers daarom de bladmuziek en oefentracks tijdig aan zodat er thuis gestudeerd kan worden. Om aan dit project deel te nemen is het dus van belang dat u bereid bent om thuis te studeren, zodat we op zaterdagochtend direct aan de slag kunnen met de koorklank.
Er is daarnaast ook een koorrepetitie voorafgaand aan het weekend op donderdagavond 17 juni in het Huis van Eemnes van 19.30 tot 22 uur. Stadsorganist Nick Goudkuil zal ons op het monumentale orgel van de O.L.Vrouwebasiliek begeleiden.

O.L.Vrouwebasiliek

Kosten
Inbegrepen in de kosten zijn vervoer per luxe touringcar, overnachting met ontbijt in 4-sterren Hotel Derlon in het centrum van Maastricht, partijrepetitie, 2 repetities op locatie, uitvoering in O.L.Vrouw, bladmuziek en oefentracks:
295,00 pp obv 2-persoonskamer
375,00 pp obv 2-persoonskamer voor 1-persoons gebruik

 

Aanmelden
Aanmelden voor dit project kan tot 1 mei 2021 via het onderstaande formulier.
Let op: u zou na verzending direct een bevestiging per mail moeten ontvangen,
is dit niet het geval, neemt u dan contact op met info@paulsnoek.nl

* indicates required field

Hartelijk dank voor uw inschrijving! U ontvangt via de mail een bevestiging. Indien u niets ontvangen heeft, neemt u dan contact op met info@paulsnoek.nl