Musical Highlights JCS

Andrew Lloyd Webber’s meesterwerk Jesus Christ Superstar: een Rockopera vol sterke nummers, inhoudsvol en in het collectief geheugen gegrift! In dit Passieproject zingen we de mooiste nummers in boeiende SSA zettingen en stijlvol gestaged. Het resultaat laten we horen tijdens het Benefietconcert in de Blaricumse Vituskerk op 8 maart.

Repetities zijn in het gloednieuwe Huis van Eemnes op vrijdag 7, 14 en 28 februari van 10 tot 12 uur en op vrijdag 6 maart van 10-12.30 uur op locatie in de Vituskerk (Blaricum). Voor elke partij zijn bladmuziek en oefentracks beschikbaar om ook thuis te kunnen studeren, want we zingen in dit project uit het hoofd (5 nummers, waarbij ook vocalises).
Het concert start op 8 maart om 15 uur, met voorafgaand mogelijkheid om in te zingen, en zal een uur duren met een hapje en een drankje na afloop. De deelnemersbijdrage voor dit project is vastgesteld op 45,- (te voldoen via de link in de bevestigingsmail van 22 januari).
Aanmelden voor dit project kan via onderstaand formulier tot 22 januari 2020: Welkom!

Benefiet-Passieconcert:
Vader Michiel en zoon Wouter (8 jaar) van Eijkelenburg (Eemnes) hebben het stoere plan opgevat om voor een lieve vriendin, die dapper tegen kanker vecht, de Alpe d’Huzes te gaan bedwingen, op de fiets!
Want opgeven is geen optie…

Zij doen dat met velen en de opbrengst van deze jaarlijkse grootse actie is uiteraard bestemd voor de Kankerstichting. Diverse lokale acties helpen om een flink bedrag bijeen te fietsen. Kanker raakt velen en het steunen van dit doel is een mooie manier om bij te dragen aan betere behandelingen en grotere overlevingskansen! U kunt bijdragen door een prachtig concert te bezoeken:

 

Dankzij diverse lokale sponsors kunnen we ons publiek een prachtig en gevarieerd programma vol Passiemuziek aanbieden, met een heerlijk hapje en drankje na afloop.
Passiemuziek uit alle tijden, waaronder de grote Bachkoralen maar ook de hits uit Jesus Christ Superstar en van diverse grote componisten als Mozart, Pergolesi en Jenkins.
Aan het concert werken maarliefst 3 projectkoren en solisten mee, in de prachtige ambiance van de Blaricumse Vituskerk. Ook is er nog een vierde verrassingsoptreden…
Het concert zal plaats vinden op zondag 8 maart om 15 uur.

De volledige opbrengst van de kaartverkoop van dit concert zal ten goede komen aan dit mooie doel en we nodigen u van harte uit om te komen! Een kaartje kost minimaal 15,- (concert en afterparty), maar meer is uiteraard heel welkom. Reserveren kan via koorleden en via het reserveringsformulier op deze site. We hopen u te mogen verwelkomen!

* indicates required field