Pia Douwes, Musical/Kleinkunst

Pia Douwes geeft regelmatig Masterclasses in het Koorhuys, altijd boeiend en altijd inspirerend! Op zaterdag 3 februari 2018 was er wederom een Masterclass in het Koorhuys. Pia werkte deze middag met 6 talenten afzonderlijk aan een zelf gekozen nummer. Net als voorgaande jaren mocht er een bescheiden publiek bij aanwezig zijn, een prachtig kijkje in de boeiende keuken van de zangwereld! Net als bij eerdere Masterclasses met Pia Douwes waren we ook deze keer getuige van prachtige groeimomenten, ontroerende zang en passie voor het vak!

Pia Douwes (by Conny wenk)

Pia Douwes (by Conny wenk)

Over Pia Douwes:
Pia Douwes heeft haar sporen binnen het grote spectrum van de Musical ruimschoots verdient. Zij speelde diverse grote hoofdrollen, waaronder Elisabeth en Evita, waarvan een aantal zelfs op Broadway. Pia Douwes is zonder twijfel Hollands meest gevierde Musicalster, maar ook in o.a. Duitsland en Oostenrijk is haar aantrekkingskracht enorm. Diverse malen was zij als jurylid en coach verbonden aan Avro’s zoektochten naar nieuw musicaltalent, o.a. voor Mary Poppins en Joseph. Pia Douwes is de laatste jaren te zien geweest in de hitmusical Billy Elliot, waarin zij de rol van Balletdocente vertolkte en onlangs kroop ze weer in de rol van Elisabeth bij Paleis het Loo. Daarnaast is Pia regelmatig betrokken bij grote muzikale evenementen in binnen en buitenland. Een vakvrouw pur sang die bovendien een fijne persoonlijkheid toevoegt aan al haar muzikaal talent! Bij uitstek een vrouw die het beste in je boven haalt.

Meedoen als zanger/zangeres:
Zangers en zangeressen die graag een Masterclass met Pia Douwes zouden willen meemaken, kunnen zich aanmelden via onderstaand formulier zodra er een nieuwe datum bekend gemaakt is. We ontvangen daarnaast ook graag een link naar b.v. een youtubekanaal waaruit goed en duidelijk valt op te maken dat je beschikt over zangtalent. Je kunt de link naar het bestand in een mailbericht sturen naar info@paulsnoek.nl Wij maken op basis van het binnengekomen materiaal een keuze en laten je vervolgens weten of je bij de uitgekozen talenten hoort, of deze keer niet. Let op: het nummer dat je naar de Masterclass wilt meebrengen moet voorzien zijn van een duidelijke en volledige pianopartij t.b.v. de begeleiding. Deelname aan deze Masterclass kost 175,00 per persoon.

Meebeleven als publiek:
Om een plekje op de publiekstribune te boeken, stuur je een mailtje met naam en gewenste hoeveelheid plaatsen naar het Muziekcentrum: info@paulsnoek.nl  Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, we hanteren hierbij een ‘wie het eerst komt’ beleid! Het Koorhuys beschikt over een intieme zaal, waarin het publiek echt deel is van wat er op de werkvloer gebeurt. Een Masterclass bijwonen kost 20,00 per persoon, contant te voldoen aan de kas op de dag van de Masterclass.

Met dit formulier kun je je aanmelden voor een Masterclass:
* indicates required field