Pia Douwes, Musical/Kleinkunst

In een weekend in 2021 (afhankelijk van de situatie rond Corona) organiseren we verschillende masterclasses, een concert en een musicalproject voor koorzangers in het Huis van Eemnes. Verdere informatie volgt zodra exacte data en alle andere details bekend zijn!

Pia Douwes geeft regelmatig Masterclasses voor Muziekcentrum Paul Snoek, altijd boeiend en altijd inspirerend! Op zaterdag 3 februari 2018 was er wederom een Masterclass in het toenmalige Koorhuys. Pia werkte deze middag met 6 talenten afzonderlijk aan een zelf gekozen nummer. Net als voorgaande jaren mocht er een bescheiden publiek bij aanwezig zijn, een prachtig kijkje in de boeiende keuken van de zangwereld! Net als bij eerdere Masterclasses met Pia Douwes waren we ook deze keer getuige van prachtige groeimomenten, ontroerende zang en passie voor het vak!

Pia Douwes (by Conny wenk)

Pia Douwes (by Conny wenk)

Over Pia Douwes:
Pia Douwes heeft haar sporen binnen het grote spectrum van de Musical ruimschoots verdient. Zij speelde diverse grote hoofdrollen, waaronder Elisabeth en Evita, waarvan een aantal zelfs op Broadway. Pia Douwes is zonder twijfel Hollands meest gevierde Musicalster, maar ook in o.a. Duitsland en Oostenrijk is haar aantrekkingskracht enorm. Diverse malen was zij als jurylid en coach verbonden aan Avro’s zoektochten naar nieuw musicaltalent, o.a. voor Mary Poppins en Joseph. Pia Douwes is de laatste jaren te zien geweest in de hitmusical Billy Elliot, waarin zij de rol van Balletdocente vertolkte en onlangs kroop ze weer in de rol van Elisabeth bij Paleis het Loo. Daarnaast is Pia regelmatig betrokken bij grote muzikale evenementen in binnen en buitenland. Een vakvrouw pur sang die bovendien een fijne persoonlijkheid toevoegt aan al haar muzikaal talent! Bij uitstek een vrouw die het beste in je boven haalt.

Meedoen als zanger/zangeres:
Zangers en zangeressen die graag een Masterclass met Pia Douwes zouden willen meemaken, kunnen zich aanmelden via onderstaand formulier. We ontvangen daarnaast ook graag een link naar b.v. een youtubekanaal of een andere opname waaruit goed en duidelijk valt op te maken dat je beschikt over zangtalent. Je kunt de link naar het bestand in een mailbericht sturen naar info@paulsnoek.nl Omdat we maar 6 talenten kunnen plaatsen per Masterclass, maken we op basis van het binnengekomen materiaal een keuze en laten je vervolgens weten of je bij de uitgekozen talenten hoort, of deze keer niet. Let op: het nummer dat je naar de Masterclass wilt meebrengen moet voorzien zijn van een duidelijke en volledige pianopartij t.b.v. de begeleiding. Deelname aan deze Masterclass kost 175,00 per persoon.

Meebeleven als publiek:
De Masterclasses en het Concert in 2021 zijn allemaal voor publiek toegankelijk en bijzonder boeiend om mee te maken. Vanaf 2 maanden voorafgaand aan de datum zijn kaarten voor de diverse events via deze site te boeken.

Met dit formulier kun je je aanmelden voor een Masterclass:
* indicates required field