Reservering Passieconcert KWF

Op zondag 8 maart organiseren we in de Sint Vituskerk in Blaricum een gevarieerd Passieconcert, waarvan de opbrengst ten goede komt aan het KWF, via de actie Alpe d’Huzes waaraan vader en zoon (8 jaar) van Eijkelenburg (Eemnes) meedoen!
Opgeven is geen optie!

We presenteren deze middag maarliefst 3 verschillende koren die o.a. Koralen uit Bach’s Mattheus Passion, nummers uit Jesus Christ Superstar en diverse andere koorwerken uit de inspirerende passieperiode zullen uitvoeren. Verder zullen er ook enkele sopraansoli en instrumentale muziekstukken klinken en is er een spetterende act ter afsluiting!

Door kaarten te kopen voor dit concert ondersteunt u een mooi doel en tegelijkertijd geniet u van prachtige passiemuziek door diverse koren en solisten uitgevoerd, met na afloop een heerlijk (lokaal) hapje en drankje:
met recht een win-win situatie!

Via onderstaand formulier kunt u plaatsen reserveren, welke u op de dag zelf aan de kas van het Muziekcentrum (bij de entree van de kerk) contant kunt afrekenen. De kaarten kosten 15,- (volledig bestemd voor het KWF), maar wellicht wilt u een hoger bedrag doneren? Dat zou geweldig zijn! Geeft u dit dan aan op het formulier en reken ook de extra bijdrage aan de kas af, tegelijk met uw kaarten. Let op: u kunt helaas niet pinnen.
De kassa is op 8 maart vanaf 14.15 uur geopend, bij de hoofdingang van de Vituskerk.

* indicates required field