Rome 2019

Deze reis is al voorbij: wat hebben we genoten! Het was geweldig!

Ons projectkoor Trajecti Voces zal van vrijdag 27 t/m zondag 29 september 2019 optredens verzorgen in Rome, met te zingen vieringen in de Sint Pieter, de NL Friezenkerk, de kerk van Maria del’Anima en de Basiliek van Sint Andreas. Welkom!


Programma:

Vrijdag 27 september
Onze groep vertrekt met een vlucht vanaf Schiphol om 7.25 uur, waardoor we ook deze eerste dag al heerlijk de tijd hebben om van Rome te genieten. Na aankomst op Rome Fumicino worden we naar ons naar ons luxueuze ****Hotel met zwembad gebracht, alwaar we bagage kunnen achterlaten. Er is wat vrije tijd om Rome te verkennen.

In de namiddag hebben we een repetitie in de prachtige kerk van Maria del’Anima, ook wel de Duitse kerk genoemd, vlakbij het evenzo schitterende Piazza Navona. Diezelfde avond zullen we in deze klinkende kerk een plechtige Mis zingen. De rest van de avond is vrij.

Zaterdag 28 september
Na een uitgebreid ontbijt beginnen we deze dag met vrije tijd, zodat een ieder Rome kan zien en beleven naar de eigen belangstelling en interesse. Halverwege de middag zullen we een repetitie hebben in de imposante Basiliek van Andrea della Valle, waar we die avond een viering mogen opluisteren. De verdere avond is weer vrij in te vullen.

Zondag 29 september
Na wederom een heerlijk ontbijt, vertrekken we naar het Sint Pietersplein, waar op een steenworp afstand de Nederlandse Friezenkerk gelegen is. Hier hebben we een korte repetitie, waarna we alles zullen horen over de historie van dit fraaie gebouw. Uiteraard zullen we ook hier een viering opluisteren en voor wie wil is er aansluitend de zegen van de Paus op het Pietersplein. Later in de middag zullen we onze laatste viering van deze reis mogen zingen in de Sint Pieter zelf, ongetwijfeld een geweldige ervaring!

Na deze viering spoeden we ons naar het vliegveld, voor onze vlucht van 19.30 uur.
We verwachten rond 22 uur weer in Nederland te zijn.

Projectkoor-Repetitie-Repertoire:
Tijdens deze reis zal het Projectkoor Trajecti Voces vier vieringen verzorgen. Daar zullen we een passend programma voor samen stellen met daarin een volledige Latijnse Mis en vier Latijnse Motetten, a capella. Van alle partijen zijn ingezongen oefentracks en bladmuziek beschikbaar, want de partijen dienen thuis ingestudeerd te zijn, voor de 1e repetitie.

Op zondag 22 september is er van 14.15 uur tot 17.30 uur een repetitie en aansluitende borrel in de Engel (Ceasar Francklaan 13 Huizen), om de puntjes op de i te zetten en tot een mooie koorklank te komen. Om mee te zingen in het koor is deze repetitie (en de benodigde thuisstudie) een vereiste. Meegaan met deze reis zonder in het koor te zingen kan ook: u vindt deze optie in het inschrijfformulier. Ook is het mogelijk om alleen heen of terugreis te boeken, zodat u zelf eventueel een langer verblijf kunt organiseren.

Kosten:
De kosten voor dit project zijn inclusief 1 repetitie in NL, 3 repetities op locatie, bladmuziek, oefentracks, toegang tot en bezoek aan de Basiliek van Sint Pieter, de kerk van Maria del’Anima, de Basiliek van Sint Andreas en de Friezenkerk, retourvlucht Amsterdam-Rome, bagage tot 23 kilo, transfer naar het Hotel, 2 overnachtingen met uitgebreid ontbijt in een luxe 4-sterren hotel met zwembad en andere faciliteiten nabij Vaticaanstad en het centrum van Rome, transfer van het Hotel en Sint Pieter naar het vliegveld.
Kosten op basis van 2-persoonskamer: 595,00

Toeslag 1-persoonskamer: 95,00
Meereizen zonder deelname aan het koor: 545,00
Boeken zonder vluchten of alleen heen/terugreis: prijzen opvraagbaar via mail

Inschrijven:
Inschrijven via het onderstaande formulier kan op basis van de aangegeven inclusieven en prijzen tot 1 maart, daarna op basis van beschikbaarheid en de dan geldende prijzen.
Wilt u bij de inschrijving s.v.p. uw volledige namen en gegevens invullen, exact zoals het in uw reisdocument staat? Dit voorkomt veel kosten en oponthoud aan de incheckbalie!
U ontvangt na inschrijving een automatisch bericht van bevestiging in een mailbericht: als u geen bevestiging ontvangt, probeert u het dan nogmaals of neem contact met ons op.

Helaas… deze reis is volgeboekt! Kijkt u op de website voor onze andere zangreizen!