Scrooge 2019

Dickens’ A Christmas Carol vertelt het meeslepende verhaal van Ebenezer Scrooge: wie kent het niet? Velen maakten er al een film, een musical of een toneelstuk van. Paul Snoek geeft dit schitterende kerstverhaal een nieuwe invulling met prachtige composities voor driestemmig vrouwenkoor en verteller. Laat je meenemen naar de straten van Dickens en ervaar de nacht van drie geesten vol donker en licht, humor en drama: Kerstmis ten top!

Het Project:
Op zondag 22 december zal het projectkoor Scrooge opvoeren in de sfeervolle ambiance van ‘de Engel’ in Huizen (Caesar Francklaan) om 13.30 uur en om 15.30 uur. Oefentracks en bladmuziek worden tijdig beschikbaar gesteld, om thuis de partijen en teksten te leren.
Let op: het koor zingt alle nummers volledig uit het hoofd, we maken muziektheater.
Er zijn repetities op vrijdag 15, 29 november, 6, 20 december in de Engel en op vrijdag 22 november en 13 december in de Hilt, steeds van 10 tot 12.30 uur. Er is ruimte voor minimaal 30 en maximaal 45 zangers (sopraan, mezzo en alt). De projectbijdrage is 50,-
Aanmelden voor dit boeiende project kan via het onderstaande formulier: welkom!

Publiekskaarten bestellen:
Wil je op 22 december een van de voorstellingen van Scrooge komen meebeleven? De eerste start om 13.30 en de tweede om 15.30 uur.

Vanaf 1 november zijn de kaarten a 15,- (inclusief een drankje na afloop),
via deze site en via de koorleden verkrijgbaar. Van harte welkom!

 

* indicates required field
Hartelijk dank voor uw inschrijving! U ontvangt via de mail een bevestiging. Indien u niets ontvangen heeft, neemt u dan contact op met info@paulsnoek.nl