Vocaal Ensemble Puur

Vocaal Ensemble Puur is een klein koor, bestaande uit zestien ambitieuze zangers en zangeressen, verdeeld over zes stemgroepen. Puur brengt een licht klassiek repertoire: vooral werken van dirigent Paul Snoek, John Rutter, Ola Gjeilo, Eric Withacre, Carl Jenkins, Philip Stopford en Antoine Oomen, maar ook Bach en Mozart worden niet ontweken.   Puur wordt vaak geprezen om haar prachtige koorklank en expressieve beleving,
het zingen van hart tot hart. Puur is een amateurkoor met een professionele houding!

Op woensdag 17 juli 2019 zal Puur een Evensong zingen in Saint Paul’s Cathedral in Londen: Wat een eer en een geweldige ervaring voor het koor om plaats te mogen nemen in deze koorbanken en deel te zijn van een eeuwenoude traditie van kerkmuziek op het hoogste niveau! Zeker! En… daarna gaan we lekker de pub in!!

CD Vocaal Ensemble Puur

Eind 2013 verscheen de eerste CD onder de titel ‘PUUR’, waarop 22 liederen van Paul Snoek: o.a. het gehele Kerstoratorium ‘Uit 1000 sterren 1’ en diverse liederen over afscheid en verdergaan. Een uur vol verstilling en warmte, puur sfeer!

Deze fraaie CD is verkrijgbaar bij Muziekcentrum Paul Snoek, tegen betaling van 18,00 (incl. verzenden). Na afloop van concerten van Puur is de CD tegen 15 euro verkrijgbaar. Klik op afbeelding voor fragment.

 

Puur Baarn

Puur in actie!

Vocaal Ensemble Puur geeft ieder jaar diverse concerten in opdracht van Muziekcentrum Paul Snoek, waaronder een concerten rond Kerst, Allerzielen en de passietijd.

Voor de Gemeente Eemnes verzorgt Puur het jaarlijkse traditionele 4 mei Herdenkingsconcert in de NH kerk. Daarnaast geeft Puur concerten op uitnodiging:  Neem voor boekingen en meer informatie contact op met het Muziekcentrum.

Vocaal Ensemble Puur repeteert op projectbasis naar een optreden toe in en daarnaast houden leden de voortgang door zelfstudie op peil. Het ledenaantal staat bij Puur vast en wordt alleen aangevuld als er een vacature ontstaat. Aspirantleden worden al dan niet tot het koor toegelaten na een auditie. Er zijn momenteel geen vacatures. Meer informatie via info@paulsnoek.nl