Wind of change

Dit jaar vieren we 75 jaar bevrijding!
In het project Wind of change werken we aan een programma van sterke popnummers in een SA zetting, rond het thema Vrijheid en je vrij voelen.

Het resultaat presenteren we op vrijdag 1 mei, tijdens het Bevrijdingsconcert in het Theater van het Huis van Eemnes, als opmaat naar alle feestelijkheden rondom 75 jaar bevrijding!

 

Repetities zijn op vrijdag 3, 17, 24 april en 1 mei van 10 tot 12 in het Huis van Eemnes.
Het programma bestaat uit 5 klinkende popnummers als Wind of Change en Goodnight Saigon, waarvan bladmuziek en oefentracks beschikbaar komen om thuis te kunnen studeren. De uitvoering op 1 mei start om 20 uur (i.s.m. MCC en anderen) met inzingen vanaf 19 uur. De projectbijdrage is vastgesteld op 45,- en inschrijven kan tot 16 maart 2020. Welkom! (oh ja… en we zingen uit het hoofd…).

Bevrijdingsconcert Eemnes:
Op 5 mei vieren we in heel het land dat we 75 jaar in vrijheid mogen leven, na 5 zware oorlogsjaren. Er zijn rond die datum veel feestelijke bijeenkomsten en ook in Eemnes vieren we de Vrijheid graag groots!

 

We doen dat in het prachtige Huis van Eemnes op vrijdagavond 1 mei, o.a. met een bevrijdingsconcert. Er zal een afwisselend programma worden aangeboden in de Theaterzaal. Medewerking zal worden verleend door Projectkoor Wind of Change, Projectkoor Joods&Jiddisch, MCC uit Laren, diverse sprekers en een bijzonder optreden. Na afloop is er een aangekleed drankje om te proosten: Welkom!

* indicates required field