Wind of change

Dit jaar vieren we 75 jaar bevrijding!
In het project Wind of change werken we aan een programma van sterke popnummers in een SSA zetting, rond het thema Vrijheid en je vrij voelen.

Het resultaat presenteren we in 2 uitvoeringen:
In het Theater van het Huis van Eemnes op vrijdagavond 1 mei bij de bevrijdingsmanifestatie en op dinsdagavond 5 mei tijdens het grote Bevrijdingsconcert in de Hilversumse Vituskerk.

 

Repetities zijn op vrijdag 3, 17 en 24 april van 10 tot 12 in het Huis van Eemnes en op vrijdag 1 mei van 10 tot 12.30 uur op locatie in de Vituskerk (Emmastraat Hilversum).
Het programma bestaat uit 5 klinkende popnummers als Wind of Change en Leningrad, waarvan bladmuziek en oefentracks beschikbaar komen om thuis te kunnen studeren.
De uitvoering op 1 mei start om 19 uur (i.s.m. MCC) met inzingen vanaf 18.15 uur en de uitvoering op 5 mei start om 20 uur met inzingen vanaf 19 uur. Meer over dit concert lees je onderaan deze pagina. De projectbijdrage is vastgesteld op 45,- en inschrijven voor dit project kan tot 28 februari 2020. Welkom! (oh ja… en we zingen uit het hoofd…).

Bevrijdingsconcert Hilversum:
Op dinsdag 5 mei vieren we in heel het land dat we 75 jaar in vrijheid mogen leven, na 5 zware oorlogsjaren. Er zijn de hele dag feestelijke bijeenkomsten en ook in de indrukwekkende Hilversumse Vituskerk is er die avond een groot Bevrijdingsconcert! Dit concert is de afsluiting van de feestelijke dag en de opmaat naar het schitterende vuurwerk, later die avond. We bieden een zeer gevarieerd programma van een ruim uur aan, uitgevoerd door 3 fraaie koren, sopraan Linda Vink, een organist en een Harmornieorkest. De toegang is vrij, we heten u graag in grote getalen welkom!

* indicates required field